Zo houd je spieren en gewrichten soepel

Donderdag, 2 juni 2022
Zo houd je spieren en gewrichten soepel
© Lysanne Wilkens

Als hardloper is het belangrijk dat je spieren, gewrichten en kraakbeen goed functioneren. Zo kun je soepel blijven hardlopen en houd je blessures op afstand.

Je spieren, gewrichten en kraakbeen werken samen voor een soepele hardloopbeweging. Gewrichten kun je beschouwen als de bewegende verbinding tussen twee botdelen, die ervoor zorgen dat je skelet kan bewegen en buigen. Kraakbeen zorgt ervoor dat de gewrichten op elkaar passen en de druk die op je gewrichten wordt uitgeoefend goed wordt verdeeld. Je spieren houden de gewrichten op hun plaats en vangen de grootste schokken op tijdens het lopen.

Regelmatig bewegen draagt bij aan een goede gezondheid van kraakbeen en gewrichten. Het stimuleert je lichaam namelijk om meer TGF-bèta-eiwit aan te maken en dit zorgt dat de cellen in het kraakbeen gezond blijven. Maar naarmate je ouder wordt, werkt dit mechanisme minder goed en is het verstandig om je lichaam hierbij te ondersteunen.

6 in 1 formule

Flinndal Arthorol Pro zit vol belangrijke stoffen waarmee je jouw gewrichten, spieren en kraakbeen in topconditie houdt. Zo helpen boswellia, gember en kurkuma de gewrichten soepel houden*, terwijl vitamine C, koper en mangaan bijdragen aan soepel bindweefsel in kraakbeen en botten. Verder bevat Flinndal Arthorol Pro vitamine B6 en D3, wat zorgt voor een goede werking van de spieren.

*evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Bestel nu!

Ondersteun je gewrichten, spieren en kraakbeen

Flinndal Arthorol Pro is een geavanceerde 6 in 1 formule voor gewrichten, spieren en kraakbeen.

Bestel nu
Powered by Flinndal
Lichaam