Verbruik minder energie met de nieuwste ASICS MetaRide schoen

Donderdag, 14 maart 2019
Verbruik minder energie met de nieuwste ASICS MetaRide schoen
ASICS lanceert de nieuwste ASICS MetaRide schoen waardoor hardlopers een langere afstand kunnen afleggen terwijl zij minder energie verbruiken. Op 16 maart presenteert Ultrarunner Leslie Pangemanan de revolutionaire schoen op een hardloopband in de ASICS Flagshipstore in Amsterdam. Raad hoe lang Pangemanan loopt en maak kans op vijf jaar gratis kleding en schoenen van ASICS.

De ASICS MetaRide is speciaal ontworpen voor extra voorwaartse afzetkracht, zodat je soepeler en langer kan hardlopen. De innovatieve zool zorgt voor een comfortabelere en efficiëntere pas waardoor je minder energie verbruikt tijdens het hardlopen.

De zool is voorzien van een zachtere hak die bij elke stap de optimale ronding aanneemt. Door de unieke constructie van de zool zit het zwaartepunt van de schoen in de achtervoet. Het grootste voordeel is dat je daardoor sneller loopritme opbouwt en energie bespaart.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het energieverlies in het enkelgewricht met bijna een vijfde afneemt. Voor lange afstandslopers kan de revolutionaire zool het verschil maken tussen wel of niet het maximale uit jezelf halen.

Leslie Pangemanan, testte de nieuwste ASICS MetaRide deze week al een paar keer: ‘De MetaRide is écht vernieuwend. Je wordt ontzettend geholpen in de afzetfase. Je wordt als het ware gelanceerd", aldus de ultrarunner.

Met Leslie Pangemanan heeft ASICS een runner in hart en nieren gevonden. "Ik ben begonnen met hardlopen toen ik 14 was. Uiteindelijk ben ik verhuisd naar Zuid-Afrika waar het Ultra-lopen ontzettend leeft. Vanuit passie ben ik ben ik hier steeds verder naartoe gegroeid. Het verste dat ik ooit aan een stuk heb gelopen is 89 kilometer. Hopelijk kunnen wij hier zaterdag overheen.”

Predict the long Run

Raad hoe lang Pangemanan loopt en maak kans op vijf jaar gratis kleding en schoenen van ASICS.

Hardloopschoenen