Runnersdate: dating voor hardlopers

Donderdag, 3 november 2016
Runnersdate: dating voor hardlopers
Datingsites zijn er in alle soorten en maten: voor hoogopgeleiden, voor Amsterdammers, voor mensen die een hond hebben, voor gehandicapten, voor mensen die een relatie zoeken naast hun relatie… en nu ook voor hardlopers! Runnersdate koppelt loopmaatjes, waarbij het samen hardlopen eventueel uit kan groeien tot meer.

Runnersdate is niet alleen gericht op mensen die op zoek zijn naar een relatie. Ook mensen die gewoon graag af en toe in gezelschap willen trainen, kunnen zich inschrijven. Op je persoonlijke profiel kan je precies aangeven waar je naar op zoek bent en wat je zelf te bieden hebt. Zo worden lopers die op zoek zijn naar een sociaal maatje gescheiden van degenen die op zoek zijn naar een sportieve date.

Herfstactie

Je inschrijven en een profiel aanmaken op Runnersdate is gratis. Als je ingeschreven staat, heb je de mogelijkheid de profielen van andere lopers te bekijken. Een volledig lidmaatschap van Runnersdate is dankzij de herfstactie die op dit moment geldt tijdelijk de eerste maand gratis en daarna 4,99 euro per maand. Schrijf je je op een later tijdstip in, dan betaal je 7,99 euro per maand.

Meer info

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website van Runnersdate en wie weet ren je straks samen met je nieuwe beste vriend of geliefde.

Foto: Shutterstock

Apps