Ontdek de Garmin Forerunner 55

In samenwerking met Garmin
Dinsdag, 30 november 2021
Ontdek de Garmin Forerunner 55

Hardlopen met een horloge ter ondersteuning van je training; het is bijna niet meer weg te denken. Maar welk horloge past nou het beste bij jou? De Garmin Forerunner 55 is het ideale horloge voor lopers van ieder niveau, met name voor de beginnende hardloper.

Met de Forerunner 55 kun je gemakkelijk je gegevens en informatie aflezen op een manier die je kan helpen om jouw persoonlijke hardloopdoelen te bereiken, terwijl je ook wordt aangemoedigd om een gezonde levensstijl aan te houden. Met een simpele druk op de knop kun je starten met hardlopen of wandelen waardoor je direct je tijd, afstand, snelheid, tempo en hartslaggegevens op je pols bij kan houden. Naast de pure sportieve functies van het hardloophorloge is deze smartwatch met meer bezig dan alleen dat. Zo kan je je stress bijhouden en meldingen instellen om korte ademhalingsoefeningen te doen. Ook kan je jouw energieniveau bijhouden om zo een goede balans te vinden tussen rust, herstel en inspanning.

De Forerunner 55 helpt hardlopers van alle niveaus hun doelen te bereiken:

 • De ingebouwde GPS houdt bij hoe ver, hoe snel en waar je loopt.
 • De hartslagmeting op de pols werkt dag en nacht.
 • Activity tracking houdt het aantal stappen, gelopen afstand, verbrande calorieën, slaap en meer bij.
 • De dagelijks voorgestelde hardloopworkouts zijn afgestemd op de trainingsgeschiedenis, het fitnessniveau en de hersteltijd van de loper.
 • Wil je voor die eerste 5K, 10K of halve marathon gaan? Garmin Coach biedt begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsplannen aangepast op basis van de doelen van de loper. En dit alles op het display van je horloge.
 • Dankzij de veiligheidsfuncties kun je gemakkelijk een bericht met je locatie naar familie en vrienden sturen.

Geavanceerde functies

De Forerunner 55 biedt hardlopers de hulpmiddelen om hun training naar een hoger niveau te tillen:

 • PacePro biedt begeleiding om je te helpen je inspanningen af te stemmen op een geselecteerd route of gekozen afstand.
 • Met de functie ‘inschatten van de finishtijd’ kan je een afstand selecteren en je geschatte finishtijd direct op de pols bekijken.
 • Cadanswaarschuwingen laten je weten wanneer je buiten je doelgerichte cadansbereik bent gegaan, zodat je je hardloopvorm kunt verbeteren.
 • Voor degenen die hun trainingsroutine willen veranderen, of eens willen afwisselen beschikt de Forerunner 55 over verschillende ingebouwde activiteitenprofielen, waaronder track-run of virtueel hardlopen, indoor zwemmen, Pilates, HIIT en meer.
 • Na een workout laat de ingebouwde hersteltijd je weten hoe lang je moet rusten voor de volgende grote inspanning.

Kan jij een steuntje in de rug gebruiken bij het behalen van jouw sportieve doelen? Overweeg dan de Forerunner 55 om jouw hardloopsessie naar het volgende niveau te tillen! Meer informatie over dit hardloophorloge voor ieder niveau vind je hier.

Logo Garmin
In samenwerking met

Garmin

Van horloges tot hartslagmeters en navigatie systemen. GARMIN biedt je als sporter allerlei vormen van ondersteuning. Door trainingsdata steeds inzichtelijker en duidelijker te genereren, proberen ze aan te sluiten bij de passie van de fanatieke hardlopers.