Laat je begeleiden door de Running Coach van hardlopen.nl

Donderdag, 27 januari 2022
Laat je begeleiden door de Running Coach van hardlopen.nl
Heb je behoefte aan meer afwisseling in je trainingen? Of weet je niet zo goed hoe je een training moet opbouwen? Lopen met de Running Coach van hardlopen.nl zorgt voor motivatie en structuur in je trainingen. Zo train je zelf - met audiobegeleiding - voor een 3, 5 of 10 kilometer. Het enige wat je nodig hebt: een sportoutfit, (draadloze) oortjes en een telefoon of sporthorloge om audiobestanden af te spelen.

Hardloopbegeleiding op afstand

Je downloadt het audiobestand met de training gemakkelijk op je telefoon of sporthorloge. Tijdens het hardlopen geeft de Running Coach instructies over tempowisselingen, zodat je precies weet hoe lang je in welk tempo moet lopen. Er wordt verteld wanneer je mag wandelen, versnellen, vertragen of stoppen. Tussendoor word je aangemoedigd en krijg je handige tips.

Met deze trainingen bouw je slim en verantwoord op. Je hebt de keuze uit verschillende trainingsprogramma’s, waarbij je zes weken lang drie keer in de week traint. Als beginnende hardloper kun je uit de voeten met het trainingsprogramma tot 3 kilometer. Heb je zelf al een begin gemaakt met hardlopen, dan kun je het trainingsprogramma tot 5 of 10 kilometer proberen. De trainingen zijn zowel met als zonder muziek te downloaden.

Voor Atletiekunie en hardlopen.nl leden zijn alle trainingen gratis beschikbaar door in te loggen op hardlopen.nl met je lidnummer.

Wil je toegang tot alle hardloopbegeleiding?

Word lid van Hardlopen.nl

Start vandaag nog met de trainingsbegeleiding van hardlopen.nl. Op welk niveau jij je ook bevindt, wij helpen je met het behalen van jouw hardloopdoel.

Meld je aan
Hardloopschema