Handsfree drinken tijdens het hardlopen

Zaterdag, 1 juli 2017
Handsfree drinken tijdens het hardlopen
Tijdens langere duurlopen of wedstrijden is het verstandig water mee te nemen. Dit kun je doen met speciale heuptassen of draagflessen, maar daarmee ben je al snel beperkt in je loopbeweging. Met een nieuwe oplossing ben je misschien van al dat gedoe af: de Wetsleeve, een drinkreservoir dat je om je onderarm kunt dragen.

De Wetsleeve is een innovatieve oplossing om water of sportdrank mee te nemen tijdens het sporten op je onderarm. Je draagt het namelijk als een soort armstuk, waaruit je kunt drinken. Daarmee ben je af van onpraktische drinkflessen in je hand of klotsende bidons langs je middel.

Comfort

Deze draagbare drinkoplossing is ontworpen voor comfort met gebruik van zachte en waterbestendige materialen. De Wetsleeve voelt daardoor zacht op je huid tijdens het sporten. Door speciale 3D mesh-stof kan de huid op je onderarm ook nog goed blijven ademen. In de Wetsleeve zitten ook nog twee vakjes waar je sleutels, pasjes of oordopjes in kwijt kunt.

350 ml

In het grote vak zit het reservoir waar 350 ml water in kan. Dit reservoir kun je eenvoudig eruit halen om te vullen. De hoes is zo gemaakt dat het water ook lekker koel blijft. Een siliconen mondstuk dat ter hoogte van je pols zit zorgt dat je kunt drinken door je hand naar je mond te brengen.

Lichtgewicht

Mede-bedenker David Herring bedacht de Wetsleeve omdat hij vond dat het naar zijn mening ontbrak aan een goede 'handfree' drink methode. "Ik heb er een hekel aan dat je tijdens het sporten een drinkfles moet meenmen. Ik had een lichtgewicht en comfortabele oplossing nodig waarbij ik gemakkelijk bij mijn drank kan zonder dat ik daardoor veel gewicht mee zeul. Met de Wetsleeve zijn we erin geslaagd juist dat voor elkaar te krijgen", zegt Herring.

Crowdfunding

De Wetsleeve is nog niet te koop. Voor de Wetsleeve is een Kickstarter-crowdfundingcampgagne opgezet die tot augustus loopt. De bedenkers hopen in oktober van dit jaar de eerste Wetsleeves te kunnen leveren. Meer info op: http://kck.st/2pXx8KB

Bekijk de video om een idee te krijgen bij de Wetsleeve:

Drinken