Ontdek de mogelijkheden van de Garmin Forerunner hardloophorloges

Donderdag, 3 december 2020
Ontdek de mogelijkheden van de Garmin Forerunner hardloophorloges

De Garmin Forerunner horloges zijn een echt begrip onder hardlopers. Als marktleider op het gebied van sportieve wearables maakt Garmin haar slogan ‘gebouwd voor de toekomst’ helemaal waar met de geavanceerde mogelijkheden van de Forerunner serie. Met de keuze uit de Forerunner 45(S), Forerunner 245(Music), Forerunner 645 (Music), Forerunner 745 en Forerunner 945 is er een minicomputer voor elke hardloper. Of je nu op zoek bent naar een nieuw persoonlijk record, rust zoekt of gewoon graag buiten bent, Garmin heeft een sporthorloge voor jou. Welke reden je ook hebt, hardlopen doe je met een Forerunner!

Geavanceerde technologie maakt jouw hardloopprestaties nog beter meetbaar en nauwkeurig. Voorbij zijn de dagen dat je een rondje in het park liep en het een 5 kilometer-run noemde. Met de Garmin Forerunner om je pols weet je nu dat je met dit rondje eigenlijk op 5,3 kilometer uitkwam. Fijn, zo’n horloge dat het denkwerk doet, terwijl jij je op je workout kunt focussen. Het helpt om jouw hardloopdoelen te bereiken en maakt hardlopen alleen nog maar leuker!

Garmin heeft allerlei features aan de modellen toegevoegd. Een greep uit de functies: geïntegreerde muziekfuncties (Forerunner 245 Music, 645Music, 745 en 945), kleurenkaarten (Forerunner 945) en geavanceerde trainings-, veiligheids- en trackingfuncties. Met deze laatste functie deel je als loper jouw locatie met jouw favoriete contactpersonen. De Forerunner-lijn werkt ook samen met de Garmin Coach. Hierdoor kun je zelf trainingsschema’s samenstellen en deze aanpassen aan jouw persoonlijke doelen en prestaties.

Extra leuk, tot 17 december profiteer je van kortingen op een aantal modellen! Meer weten over de verschillende modellen? Hieronder zetten we de belangrijkste features op een rij.

Forerunner 45 en Forerunner 45S

De Forerunner 45-serie is ontworpen met de startende hardloper in gedachte. De ingebouwde polshartslagmeter en gps zorgen ervoor dat je het maximale uit jouw training haalt. Wil je een andere sport beoefenen? Ook geen probleem! Met de tientallen activiteitenprofielen is deze Forerunner ook geschikt voor fietsen, crosstraining, cardio en yoga. Naast belangrijke data over jouw training, krijg je veel meer data over jouw dagelijkse gezondheid. De geavanceerde minicomputer meet namelijk je stappen, afstand, verbruikte calorieën en zorgt met behulp van stressbewaking en Body Battery™-energiebewaking voor een goede balans tussen energie en rust. Er is een speciale S serie voor de smallere pols met een horlogekast van slechts 39 millimeter. De trendy witte en paarse kleuren sluiten helemaal aan bij de wensen van de vrouwelijke sporter. Bekijk hier de Forerunner 45 en 45S.

Forerunner 245 en Forerunner 245 Music

Voor de lopers die meer willen weten, bieden de Forerunner 245 en Forerunner 245 Music gepersonaliseerde trainingen en hersteladviezen. Deze alleskunners zijn voorzien van prestatiebewakingsfuncties, zoals VO2 max, en een trainingsstatus met aanpassingen voor warmte, hersteltijd, anaerobe en aerobe trainingseffecten. De Pulse Ox sensor houdt je gezondheid in de gaten en meet via de pols hoeveel zuurstof door het lichaam wordt opgenomen.

Voor liefhebbers van muziek tijdens het hardlopen is de Forerunner 245 Music een echte motivator. Je slaat tot wel 500 nummers op en je synchroniseert heel eenvoudig jouw favoriete afspeellijst met muziekstreamdiensten als Spotify® en Deezer. Bekijk hier de Forerunner 245 en 245 Music.

Forerunner 645 en Forerunner 645 Music

Met de Forerunner 645 meet je de effectiviteit van je training en herstel, zodat je weet of je een stapje bij moet zetten, optimaal of te intensief traint. De trainingsstatus evalueert automatische je trainingsgeschiedenis en prestaties waardoor je inzicht hebt in je trainingsbelasting over een langere periode. Ook maakt dit model het mogelijk om je lactaatdrempel te meten, waardoor duidelijk wordt wat jouw trainingszones zijn.

Het horloge is uitgerust met Garmin Pay™, zodat je je portemonnee thuis kunt laten en eenvoudig onderweg kunt betalen. De Forerunner 645 Music heeft een ingebouwde opslag voor 500 van je favoriete nummers. Afspeellijsten zet je van je computer over op het horloge en bluetooth maakt het mogelijk een headset te koppelen. Bekijk hier de Forerunner 645 en 645 Music.

Forerunner 745

De Forerunner 745is het horloge voor atleten die ook andere sporten beoefenen, dat maakt dit horloge dus ook uiterst geschikt voor triatleten. De Forerunner 745 kan namelijk ook tot 50m onder water. Voor atleten die houden van statistieken is dit het sporthorloge bij uitstek, zo kun je gemakkelijk je VO2 max en trainingsbelasting zien op je pols. Ook kun je via de Forerunner 745 dagelijkse workoutsuggesties ontvangen op basis van je recente trainingen. Zowel tijdens trainingen als wedstrijden kun je met dit lichtgewicht model uit de voeten.

Dankzij de Elevate™ hartslagtechnologie op de pols ben je 24/7 op de hoogte van je hartslag, zonder het dragen van een borstband. Wanneer je meer geavanceerde hardloopdynamica en andere gedetailleerde meetgegevens wil ontvangen, koppel je het horloge met een borstband. Een verbetering ten opzichte van andere modellen zit hem bij de Forerunner 745 in de hersteltijd. Na elke workout laat de functie 'Hersteltijd' je weten wanneer je klaar bent voor een volgende training. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap. Meer weten over dit horloge? Bekijk hier de Forerunner 745.

Forerunner 945

De Forerunner 945 is dé premium smartwatch voor gedreven hardlopers, wedstrijd- en lange afstandlopers en triatleten. Alles om beter, efficiënter en sneller te worden. Dankzij dit geavanceerde model heb je het in de hand.

Belangrijke features zijn geïntegreerde Topo Europe kleurenkaarten voor de juiste routes, verbeterde trainingsschema’s en het aflezen van hardloopdynamica via de Running Dynamics Pod of een compatibele hartslagband. Met Pulse Ox zie je hoe goed je lichaam zuurstof opneemt.

Muziekliefhebbers kunnen tot wel 1.000 nummers opslaan en luisteren via een bluetooth headset. Met de contactloze betaalmethode Garmin Pay™ kun je onderweg op een snelle en simpele manier even iets af te rekenen. De Forerunner 945 is ook verkrijgbaar als triatlonbundel met een blauwe en zwarte siliconen band, HRM-Tri™, HRM-Swim™ en een quick-release-set. Bekijk hier de Forerunner 945.

Hardloophorloge