Gear

De Garmin Forerunners horloges zijn een echt begrip bij hardlopers. Als marktleider op het gebied van sportieve wearables maakt Garmin haar slogan ‘gebouwd voor de toekomst’ helemaal waar met de introductie van de nieuwe Forerunner serie. Met de keuze uit de Forerunner 45, Forerunner 45S, Forerunner 245, Forerunner 245 Music en Forerunner 945 is er een minicomputer voor elke hardloper. Deze vijf nieuwe horloges bevatten functies waar het hart van iedere hardloper sneller van gaat kloppen. En jij maakt kans op één van deze spiksplinternieuwe horloges.

Geavanceerde technologie maakt jouw hardloopprestaties nog beter meetbaar en nauwkeurig. Voorbij zijn de dagen dat je een rondje in het park liep en het een 5 kilometer-run noemde. Met de nieuwste Garmin Forerunner aan je pols weet je nu dat je met dit rondje eigenlijk op 5,3 kilometer uitkwam. Fijn, zo’n horloge dat het denkwerk doet, terwijl jij je op je workout kunt focussen. Het helpt om jouw hardloopdoelen te bereiken en maakt hardlopen alleen nog maar leuker!

Garmin heeft veel features aan de nieuwe modellen toegevoegd. Een greep uit de nieuwe functies: geïntegreerde muziekfuncties (Forerunner 245 Music en 945), kleurenkaarten (Forerunner 945) en geavanceerde trainings-, veiligheids- en trackingfuncties. Met deze laatste functie deel je als loper jouw locatie met jouw favoriete contactpersonen. De nieuwe Forerunner-lijn werkt ook samen met de vernieuwde Garmin Coach. Hierdoor kun je zelf trainingsschema’s samenstellen en deze aanpassen aan jouw persoonlijke doelen en prestaties.

Meer weten over de nieuwe modellen? Hieronder zetten we de belangrijkste features van de nieuwe modellen in de spotlight.

Forerunner 45 en Forerunner 45S

De Forerunner 45-serie is ontworpen met de startende hardloper in gedachte. De ingebouwde polshartslagmeter en GPS zorgen ervoor dat je het maximale uit jouw training haalt. Wil je een andere sport beoefenen? Ook geen probleem! Met de tientallen activiteitenprofielen is deze Forerunner ook geschikt voor fietsen, crosstraining, cardio en yoga. Naast belangrijke data over jouw training, krijg je veel meer data over jouw dagelijkse gezondheid. De geavanceerde mini-computer meet namelijk je stappen, afstand, verbruikte calorieën en met behulp van stressbewaking en Body Battery™-energiebewaking bewaak je een goede balans tussen energie en rust. Er is een speciale S serie voor de smallere pols met een horlogekast van slechts 39 millimeter. De trendy witte en paarse kleuren sluiten helemaal aan bij de wensen van de vrouwelijke sporter. Bekijk hier de Forerunner 45 en 45S.

Forerunner 245 en Forerunner 245 Music

Voor de lopers die echt alles willen weten, bieden de Forerunner 245 en Forerunner 245 Music gepersonaliseerde trainingen en hersteladviezen. Deze alleskunners zijn voorzien van prestatiebewakingsfuncties, zoals VO2 max, en een trainingsstatus met aanpassingen voor hitte, hersteltijd, anaerobe en aerobe trainingseffecten. De Pulse Ox sensor4 houdt je gezondheid in de gaten en meet via de pols hoeveel zuurstof door het lichaam wordt opgenomen.

Voor liefhebbers van muziek tijdens het hardlopen is de Forerunner 245 Music een echte motivator. Je slaat tot wel 500 nummers op en je synchroniseert heel eenvoudig jouw favoriete afspeellijst met muziekstreamdiensten als Spotify® en Deezer. Bekijk hier de Forerunner 245 en 245 Music.

Forerunner 945

De Forerunner 945 is dé premium smartwatch voor gedreven hardlopers, wedstrijd- en lange afstandlopers. Alles om beter, efficiënter en sneller te worden. Dankzij dit model heb je het in de hand.

Belangrijke features zijn geïntegreerde Topo Europe kleurenkaarten voor de juiste routes, verbeterde trainingsschema’s en het aflezen van hardloopdynamica via de Running Dynamics Pod of een compatibele hartslagband. Met Pulse Ox4 zie je hoe goed je lichaam zuurstof opneemt.

Muziekliefhebbers kunnen tot wel 1.000 nummers opslaan en luisteren via een bluetooth headset. Nieuw is de contactloze betaalmethode5 Garmin Pay™ om onderweg op een snelle en simpele manier even iets af te rekenen. De Forerunner 945 is ook verkrijgbaar als triatlonbundel met een blauwe en zwarte siliconen band, HRM-Tri™, HRM-Swim™ en een quick-release-set. Bekijk hier de Forerunner 945.

De Forerunner 245, Forerunner 245 Music en Forerunner 945 zijn vanaf nu verkrijgbaar. De Forerunner 45-serie is vanaf half mei beschikbaar.

Winactie: maak kans op één van de nieuwe Forerunners!

In samenwerking met Garmin hebben wij een hele gave winactie. Jij maakt namelijk kans op één van de zeven Forerunners (4x een Forerunner 45 (of S) en 3x een Forerunner 245 (of Music)) te winnen! Wil je kans maken op één van deze geavanceerde mini-computers? Laat hieronder weten wat jouw hardloopdoel is en met welke Forerunner jij dit doel wilt gaan bereiken. Meld je uiterlijk 10 mei aan en wie weet train jij binnenkort met één van de nieuwe Forerunners.