Garmin introduceert de Forerunner 645 Music

Dinsdag, 9 januari 2018
Garmin introduceert de Forerunner 645 Music
Garmin lanceert de Forerunner 645 Music, een stijlvol GPS hardloophorloge met geïntegreerde muziek (ruimte voor 500 songs) welke atleten de vrijheid geeft om met hun favoriete muziek te sporten zonder dat ze hun smartphone mee hoeven te nemen. Met Garmin PayTM 1 kan men in de nabije toekomst ook contactloos betalen waardoor je niet alleen je smartphone maar ook je portemonnee rustig thuis kan laten tijdens het sporten.

Of het nu gaat om een run met vrienden of tijdens of in aanloop naar een wedstrijd, de Forerunner 645 Music maakt het voor hardlopers gemakkelijker om de data te krijgen die ze nodig hebben. Naast 24/7 hartslagmeting via de pols, biedt het geavanceerde hardloopdynamica, prestatie-monitoring data, smart/connected functies en duizenden manieren om het horloge helemaal te customizen met gratis watchfaces, widgets, gegevensvelden en apps via de Garmin Connect IQ ™ -store.

Geïntegreerde muziek

Door naar muziek te luisteren, kunnen de meeste atleten het momentum vasthouden tijdens die lange of bijzonder moeilijke runs", zegt René Dijk, Product Manager. "Nu, met de toevoeging van geïntegreerde muziek en Garmin PayTM, zal de Forerunner 645 Music helpen om atleten de onafhankelijkheid te geven waar ze naar op zoek waren, terwijl ze nog steeds de kwaliteit en nauwkeurigheid van onze hardloopproducten hebben waar ze op vertrouwen.”

De Forerunner 645 Music biedt vergelijkbare high-end fitness-, wellness- en slimme connectiviteitsfuncties als op eerdere Forerunner hardloophorloges, en geeft gebruikers extra pit middels opgeslagen muziek op het horloge, tot 500 nummers. Gebruikers van Deezer Premium + kunnen offline afspeellijsten4 downloaden of muziek van een computer rechtstreeks overbrengen naar het horloge. Zodra de afspeellijst is geladen, koppelt u de Forerunner 645 Music met een compatibele Bluetooth®-headset/plugs (afzonderlijk verkrijgbaar) en ga!

De Forerunner 645 Music is beschikbaar in het Zwart en Cerise(rood) voor een verkoopadviesprijs van € 449,99. De Forerunner 645 zonder ingebouwde muziekspeler is beschikbaar in het Zwart en Sandstone voor een verkoopadviesprijs van € 399,99. De Forerunner 645 en 645 Music zijn naar verwachting eind januari beschikbaar bij de gespecialiseerde hardloop winkels.

Bron: Garmin

Hardloophorloge