Eindelijk volledig draadloze oordopjes voor sporters

Woensdag, 24 oktober 2018
Eindelijk volledig draadloze oordopjes voor sporters
Muziek en hardlopen gaan prima samen. Tijdens het joggen geeft de juiste muziek je net dat beetje extra. Maar wat wel eens in de weg wil zitten zijn de kabels tussen je telefoon en de oordopjes. Zeker tijdens intensieve trainingen blijven deze vaak ergens haken. Kortom ze leiden af en halen je uit je concentratie.

Weg met die kabels!

Dus weg met die kabels. En dat kan met de Rolfstone Nova. En dan bedoelen we echt draadloze oordopjes. Waarbij dus ook geen draadje meer tussen het linker en het rechter oordopje zit. Ze worden simpel via Bluetooth verbonden met je telefoon. Met een afspeeltijd van 5 uur gaan de oordopjes net zo lang mee als jouw wedstrijd of training.

Blijven tijdens elke training perfect zitten

De Rolfstone Nova oordopjes zijn gemaakt voor sporters. Ze zijn regen- en zweetbestendig en hebben dankzij de nieuwe Bluetooth 5.0 zowel binnen als buiten een goede verbinding. Bovendien blijven ze goed zitten tijdens het hardlopen. De oordopjes zijn een in-ear model en worden met 3 maten eartips geleverd zodat je voor jezelf de perfecte maat kan kiezen. Bovenaan de oordopjes zitten Wingtips. Deze zorgen ervoor dat de oordopjes goed klem blijven zitten.

Olympisch sprintster Eva Hovenkamp over de Rolfstone Nova

"Ik gebruik nu ongeveer een jaar de draadloze oordopjes van Rolfstone Nova tijdens mijn trainingen. De oordopjes hoeven niet vaak opgeladen te worden en zijn makkelijk mee te nemen in het handige oplaaddoosje. Ik had voor deze oordopjes al meerdere pogingen gedaan om met muziek op te rennen maar er zat nog geen geslaagde poging bij. Een koptelefoon was erg groot en zakte soms af. Gewone oordopjes met een snoertje bleven niet goed zitten en zonder muziek was wel erg stil. De draadloze oordopjes van Rolfstone waren voor mij de oplossing. Tijdens het rennen blijven de oordopjes perfect zitten en het geluid is ook nog eens erg goed. Via de Bluetooth verbinding kan ik de dopjes met mijn sporthorloge connecten (waar mijn muziek op staat) en hoef ik dus geen telefoon mee te nemen tijdens het lopen."

Winactie Rolfstone Nova

In samenwerking met Rolfstone mogen wij tien draadloze oordopjes weggeven t.w.v. € 79,95. Je kunt meedoen door dit webformulier in te vullen. Laat weten wat jouw favoriete hardloopnummer is en maak kans op de Rolfstone Nova oordopjes. Meedoen kan uiterlijk tot vrijdag 9 november. De winnaar wordt maandag 12 november bekend gemaakt.