De Runbell, iets voor jou?

Donderdag, 22 december 2016
De Runbell, iets voor jou?
Je bent lekker in je ritme….dit zou wel eens je beste tijd sinds weken kunnen worden. Alleen jammer dat er zo veel wandelaars zijn op je favoriete looproute. Wat doe je om ze soepel te passeren?

Je kunt even uitwijken, naar de berm of van het voetpad af. Niet zo fijn, want de kans op valpartijen neemt toe. Je roept, maar de wandelaars zijn gezellig aan het kletsen en horen je niet. Nog eens harder roepen? Eigenlijk kun je je energie beter voor het lopen aanwenden. Tenslotte probeer je tussen de wandelaars door te slalommen. Dat lukt net, maar leidt bij zowel de wandelaars als bij jou tot lichte frustratie.

Een promotiefilm op de website van de Runbell

Voor de urban runner

Herkenbaar? Waarschijnlijk wel als je regelmatig op drukke voetgangerspaden loopt. Daarom is de Runbell nu te koop: een lichtgewicht bel die je draagt als een ring, speciaal ontworpen voor de zogenoemde urban runner, de hardloper in de stad. De heldere toon van het belletje zorgt er voor dat je op eenvoudige wijze je aanwezigheid kenbaar kunt maken, waardoor de irritatie en ongelukken kunt voorkomen.

Runbell kopen

De Runbell is verkrijgbaar in goudkleur en koperkleur. Er is een Runbell voor mannen, met een doorsnee van 24 millimeter en een voor vrouwen met een doorsnee van 21 millimeter. Dat is vrij ruim, maar er zitten siliconen ringen bij waarmee je de ring goed kunt laten passen. Je kunt hem in de winter ook over handschoenen dragen. De Runbell weegt ongeveer 30 gram. Kijk op de website van Runbell voor meer informatie en mogelijkheden om aan te schaffen.

Kleding