ASICS NOVABLAST: word jij één van onze testers?

In samenwerking met ASICS
Vrijdag, 26 juni 2020
ASICS NOVABLAST: word jij één van onze testers?
Heb jij de ideale hardloopschoen al gevonden? Misschien is de ASICS Novablast wel de perfecte match! De ASICS Novablast is bestemd voor neutrale lopers die een energieke loopervaring willen. De zool van de Novablast zorgt voor een snelle veerkracht bij elke pas, ook wel het trampoline-effect genoemd. Gedurende langere runs blijf je een voortstuwend effect ervaren. Wil jij de gok wagen? Wij zijn namelijk op zoek naar 10 testlopers!

De ASICS Novablast hardloopschoen is in 2020 uitgebracht en valt binnen het snellere segment. De Novablast is een fijne hardloopschoen voor lopers die een responsieve loopervaring zoeken.

FLYTEFOAM Blast

De ASICS Novablast is uitgerust met de Flytefoam Blast-tussenzool van schuim onder de voet voor een snelle veerkracht bij elke pas. De buiten- en tussenzool van de Novablast-schoen zijn ontworpen om het energieke gevoel van de Flytefoam blast-technologie te accentueren, waardoor een 'trampoline-effect' ontstaat dat je vooruit stuwt.

Duurzaam comfort

De Novablast-schoen loopt hoger boven de grond dan de meeste andere hardloopschoenen wat een duurzaam comfort over de lange afstand bevordert.

Extra ventilatie

De zachte, lichte jacquard mesh op de bovenkant van de schoen zorgt voor een extra ventilatie, waardoor je voeten koel en fris blijven tijdens het hardlopen. Bovendien zorgen reflecterende details voor extra zichtbaarheid bij weinig licht.

Ben jij benieuwd naar de ervaring van een zachte en lichtgewicht looppas? Give it a try! Door het duurzame comfort is deze schoen ook voor de lange afstand ideaal. Word jij een van onze testers? Klik hier om je aan te melden als tester van de ASICS Novablast.

Hardloopschoenen
Logo ASICS
In samenwerking met

ASICS

Als groot sportmerk heeft ASICS het doel om de loop- en wandelsport te stimuleren en hardlopers zo goed als mogelijk te ondersteunen. ASICS hecht veel belang aan de gezondheid van de mens. Zo luidt ook de slogan van ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".