Voor elke loper een tempogroep tijdens de NN CPC Loop

Vrijdag, 24 februari 2017
Voor elke loper een tempogroep tijdens de NN CPC Loop
Heb jij een persoonlijk (loop)doel voor ogen tijdens de CPC Loop op 12 maart? Het Nationale Nederlande Pacing Team helpt je om jouw streeftijd te behalen.

Onschatbare waarde

De pacer of tempobegeleider is een bijzondere deelnemer tussen het grote loperspeloton. Hij of zij kan voor jou van onschatbare waarde zijn voor het bereiken van jouw streeftijd of het behalen van je pr. De leden van het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World zijn tempobegeleiders, die door hun ruime wedstrijdervaring de afstand, omstandigheden en het tempo perfect aanvoelen. Hierdoor zijn ze in staat jou in een gelijkmatig tempo naar de finish te loodsen. Om jou door de moeilijke momenten heen te slepen, laten zij zich af en toe terugvallen in de groep om je moed in te spreken en voorzien ze je van tips en adviezen van onschatbare waarde.

Herkenbaarheid Pacing Team

Als je al eerder een halve of hele marathon hebt gelopen dan heb je de pacers vast ook al eens gezien. Je kunt ze namelijk duidelijk herkennen aan aan hun Nationale-Nederlanden outfit en aan hun vlag waar de streeftijd op staat. De groepen deelnemers worden verdeeld onder geplande streeftijden. Per groep lopen bij de NN Halve Marathon drie pacers mee.

Het juiste tempo

Als supporter van alle hardlopers wil Nationale-Nederlanden mensen helpen bij het bereiken van hun persoonlijke (loop)doelen. Want iedereen loopt voor het bereiken van een persoonlijk doel. Tijdens de NN CPC Loop Den Haag hoef je dit niet alleen te doen. Het Nationale-Nederlanden Pacing Team helpt jou graag met het lopen van het juiste tempo, wat jouw streeftijd ook is. Jouw doel, jouw tempo.

Inschrijven

Aan je deelname aan het Nationale-Nederlanden Pacing Team team zijn - buiten de gebruikelijke inschrijfgelden voor het evenement zelf - geen extra kosten verbonden. Wil jij ook jouw streeftijd behalen en begeleid worden door een pacer? Schijf je dan tot en met woensdag 2 maart gratis in via: nncpcloopdenhaag.nl/lopers

Halve marathon