Volg de gele zwerm van Social Run Arnhem en Nijmegen

Dinsdag, 31 oktober 2017
Volg de gele zwerm van Social Run Arnhem en Nijmegen
Woon je in Arnhem of Nijmegen en zoek je nog een leuke groep om samen mee te lopen? Sluit je dan aan bij de Social Run 026 of 024. Weer of geen weer de Social Run gaat altijd door. Je hoeft alleen maar de gele zwerm van lopers te volgen.

Social Mile organiseert al sinds 2013 elke woensdagavond zogenaamde Social Runs in Arnhem. De naam zegt het al: het gaat vooral om het sociale aspect van het hardlopen. Met deze gezellige gratis hardloopgroep kun je even een avondje je trainingsdoelen laten voor wat ze zijn.

Nooit alleen

Bij de Social Run gaat het om het principe 'Samen uit, samen thuis'. Dat betekent het looptempo op elkaar wordt aangepast. Soms loop je misschien langzamer dan je kunt en een andere keer moet je een tandje bij zetten. Als de tempoverschillen te groot zijn wordt er gesplitst in meerdere groepen. De groep bestaat gemiddeld uit 25 lopers, je loopt dus nooit alleen.

Arnhem

De Arnhemse editie van de Social Run is elke woensdag en start om 20.00 uur vanaf 'Helder Eetcafé'. Je loopt vervolgens dwars door het centrum van Arnhem of door de vele stadsparken als het Sonsbeekpark. Na een rondje van ongeveer 7,5 km keer je altijd weer terug bij Helder voor een gezellige derde helft (op eigen rekening).

Nijmegen

De Nijmeegse social run is elke dinsdag en start vanaf 'De Hemel' om 20.00 uur. De groep gaat door de steegjes van de oude binnenstad van Nijmegen of over de bruggen en langs de nieuwe boulevard van de Spiegelwaal.

Koploper

Weer of geen weer: de Social Runs gaan altijd door. Daarmee is het een goede stok achter de deur om te gaan hardlopen. Je ontdekt ook nog eens nieuwe routes in je eigen stad, want de koploper van de Social Run neemt je mee en verrast je met zijn of haar favoriete hardloopplekken.

Meer weten over de Social Runs? Ga naar www.socialmile.nl