Start vanuit jouw eigen virtuele pitstraat tijdens de Zandvoort Circuit Run!

Donderdag, 18 maart 2021
Start vanuit jouw eigen virtuele pitstraat tijdens de Zandvoort Circuit Run!
© Le Champion

Trap het Formule 1 seizoen af door zelf te gaan racen tijdens de virtuele Zandvoort Circuit Run! De Zandvoort Circuit Run staat bekend om het meest afwisselende parcours van Nederland. Vanuit de pitstraat racen door de Tarzanbocht, zodra je het circuit verlaat genieten van het strand en de duinen om vervolgens aangemoedigd te worden door alle inwoners in Zandvoort wanneer je door het bruisende centrum loopt.

Start vanuit jouw eigen pitstraat!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van de omgeving en sfeer rondom dé bekendste badplaats van Nederland. Daarom dagen wij deelnemers uit om dit jaar te starten vanuit jouw eigen pitstraat tijdens de virtuele Zandvoort Circuit Run. Doe jij tussen 27 maart en 11 april mee in jouw eigen omgeving? Stippel een parcours uit van 4 km (One Lap), 12 km of 16,1 km (10 Engelse Mijl). Download de playlist met opzwepende beats van DJ’s en levensechte racegeluiden and 3, 2, 1 GO!

Voltooi jij alle drie de evenementen?

Pak jij de fiets regelmatig uit de schuur of maak je elke dag een ommetje? Doe dan ook mee met de virtuele Omloop van Zandvoort en de virtuele 30 van Zandvoort. Als je je inschrijft voor alle drie de evenementen betaal je slechts € 17,50 in plaats van € 22,50! Daarnaast ligt er na het voltooien van de drie evenementen een leuke extra op jou te wachten!

Kijk hier voor meer informatie over de Zandvoort Circuit Run! Inschrijven kan via deze link.

Evenementen