Sparen voor gratis meetrainen met de AH Sportactie

Dinsdag, 5 september 2017
Sparen voor gratis meetrainen met de AH Sportactie
De AH Sportactie is deze week begonnen. Tijdens deze landelijke spaaractie van Albert Heijn kun je sparen voor vijf keer gratis meesporten bij jou in de buurt. Een mooie kans om eens mee te trainen bij een gezellige atletiekclub of hardloopgroep!

De AH Sportactie 2017 duurt van 4 september tot en met 24 september. Tijdens deze actie krijg je bij de supermarkten van Albert Heijn bij iedere 10 euro aan boodschappen 1 AH Sportzegel. Bij 10 zegels is je kaart vol.

Volle spaarkaart

Met elke volle spaarkaart kun je vijf keer gratis meesporten bij een sportclub bij jou in de buurt. Om die spaarkaart te verzilveren lever je de spaarkaart in bij de kassa van AH, waar je een unieke code ontvangt. Deze vul je in op de zoek- en boekmodule op www.ahsportactie.nl. Volle spaarkaarten kunnen t/m 1 oktober worden ingeleverd. Het gratis sporten kan tot 3 december 2017.

1751 Hardloopactiviteiten

Op de actiewebsite staan duizenden clubs die een gratis training aanbieden. Daar zitten natuurlijk ook hardlooptrainingen bij. Als je zoekt op 'hardlopen' op www.ahsportactie.nl vind je 1751 hardloopactiviteiten! Die worden onder andere aangeboden door ruim 150 atletiek- of hardloopclubs. Door de AH Sportactie krijg je dus een mooie gelegenheid om met een trainer in een groep te gaan hardlopen.

AH Sportfestijn

Komend weekend (9 en 10 september) kun je ook al allerlei sporten uitproberen tijdens het AH Sportfestijn in het Zuiderpark in Den Haag. Tijdens dit festival kun je met het hele gezin meer dan 50 sporten doen. Voor kinderen is er bijvoorbeeld de NS KidsClub met verschillende atletiekonderdelen.

Hardloopclinic met Robert Lathouwers

Oud Olympisch atleet Robert Lathouwers geeft tijdens het AH Sportfestijn ook een hardloopclinic waarbij hij je leert hoe je sneller, beter en leuker kunt hardlopen. Tijdens deze clinic zal Robert na een stevige warming-up met je looptechniek en -houding aan de slag gaan.

Hij gaat je techniek zodanig verbeteren dat je straks over de baan, weg of door het bos vliegt! Als je goed meedoet, is spierpijn zeker niet uitgesloten. Er zijn drie clinics: op zaterdag 9 september om 12.00 uur en 15.00 uur en op zondag 10 september om 15.00u. Meedoen kan zonder vooraanmelding. Trek je hardloopkleren- en schoenen aan en laat deze kans niet weglopen!

Clubs