Sluit het jaar af, of begin het met NN Running Day

In samenwerking met Nationale Nederlanden
Donderdag, 17 december 2020
Sluit het jaar af, of begin het met NN Running Day

Wil jij dit jaar nog sportief het jaar uit en een virtuele wedstrijd lopen of juist het nieuwe jaar beginnen met een online evenement? Na de eerdere successen dit jaar met ruim 20.000 deelnemers is NN Running Day terug met zowel een Christmas als een New Year's edition. Aan beide evenementen kun je gratis deelnemen.

Christmas edition

Kies een starttijd die jou uitkomt en ren samen met de kerstman 5 km of 10 km door winter wonderland. Hoor je de kerstbellen rinkelen, dan kan je van start voor deze Christmas edition van NN Running Day! Dankzij de realistische sound effects in de innovatieve MyTrace app beleef jij hardlopend een unieke kerst met de kerstman aan jouw zijde. Naast het horen van alle leuke audioberichten kun je zelf een gewenste starttijd kiezen en ontvang je regelmatig tussentijden en je live wave positie.

New Year's edition

Begin jij het nieuwe jaar met de 5 km, 10 km of halve marathon? Zet tijdens de eerste run van het nieuwe jaar meteen een tijd neer en begin het nieuwe jaar goed. De New Year's edition zit vol met verrassingen maar die houdt de organisatie nog even geheim. Ook tijdens deze editie wordt gebruik gemaakt van de MyTrace app waardoor er een nieuwe dimensie wordt toegevoegd aan jouw eerste run van 2021. Hoor je het vuurwerk afgaan? Starten maar! Als klap op de vuurpijl kun je na de finish zelfs een nieuwjaarsselfie maken en delen via social media. Bij zowel de Christmas edition als de New Year's edition kun je na afloop in het leaderboard zien wat jouw tijd is ten opzichte van familie, vrienden, collega’s en de andere deelnemers.

Plan voordat je begint je route handig via de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner. Zo kun je vanuit je eigen voordeur al de route plannen die je wil gaan lopen. Doe jij ook mee met de Christmas of New Year's edition van NN Running Day? Schrijf je dan snel gratis in. Oortjes in en lopen maar!

Logo Nationale Nederlanden
In samenwerking met

Nationale Nederlanden

Als supporter van alle hardlopers draagt Nationale-Nederlanden haar steentje bij aan hardlopen.nl. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, Nationale-Nederlanden helpt bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Zo is zij trotse sponsor van het NN Running Team en tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan, waaronder de NN Marathon Rotterdam en NN CPC Loop Den Haag.