Samen met Andrea Deelstra naar de NN Marathon Rotterdam

Maandag, 17 juli 2017
Samen met Andrea Deelstra naar de NN Marathon Rotterdam
Het lijkt nog ver weg, maar als je van plan bent op 8 april 2018 mee te doen aan de NN Marathon Rotterdam kun je niet vroeg genoeg met je voorbereiding beginnen. Daarom organiseert Stichting Rotterdam Running Ambassadors op 23 september de Rotterdam Marathon Clinic. Dit is een mooie eerste stap richting de marathon.

De Rotterdam Running Ambassadors is een sportieve businessclub die al tal van marathons op haar naam heeft staan en meer Rotterdammers kennis wil laten maken met de verslaving van marathons lopen. Op 23 september wordt de eerste editie van de Rotterdam Marathon Clinic georganiseerd in voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam.

Voor Rotterdammers

De clinic is zoals de organisatie het omschrijft bedoeld voor "Rotterdammers met een ondernemend en sportief hart die een zetje kunnen gebruiken om zelf een keer deel te nemen aan het grootste ééndaagse sportevenement van Nederland". Het is ook voor iedereen die benieuwd is naar de impact van de NN Marathon op de stad Rotterdam: je krijgt namelijk ook een kijkje achter de schermen van de organisatie.

Inspiratie van Andrea Deelstra

Atleten die geïnspireerd willen worden zitten ook goed bij de clinic. Het toptalent Andrea Deelstra en haar trainer Bram Wassenaar delen hun geheimen over een goede looptechniek, die je later ook in praktijk brengt tijdens de clinic. Je wordt zo meegenomen in het leven van een topsporter en een goede marathonvoorbereiding.

Wedstrijd zonder tijd

Natuurlijk wordt er ook hardgelopen bij deze clinic. Na een warming-up en clinic door Bram Wassenaar is het tijd voor de Wedstrijd zonder tijd. Vooraf geef je een streeftijd op waarin je de 5 km wilt lopen. Voor de start doet iedereen zijn horloge af en probeert zo zijn gewenste tijd te lopen. Degene die het dichtst bij zijn of haar streeftijd zit is de winnaar.

Inschrijven voor de clinic, die van 9.00 tot 13.00 uur duurt, kan via: runningambassadors.nl

Foto: Running Ambassadors

Marathon