Running Experience uitgesteld naar voorjaar 2022

In samenwerking met ASICS
Dinsdag, 16 november 2021
Running Experience uitgesteld naar voorjaar 2022

Samen met onze partner ASICS hebben we besloten om de Running Experience op zaterdag 27 november uit te stellen naar voorjaar 2022.

Door de oplopende coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen na de persconferentie van afgelopen vrijdag, voelt het niet goed een evenement te organiseren voor honderden deelnemers. Een belangrijke afweging hierbij is dat onze workshops en clinics continu van deelnemerssamenstelling wisselen en ons event niet geplaceerd plaats kan vinden.

Gezondheid en veiligheid voorop

Ontzettend jammer natuurlijk want we hadden er, net als jullie, heel veel zin in. Maar gezondheid en veiligheid voor iedereen staan voorop! Had je je al aangemeld voor de Running Experience op zaterdag 27 november? Dan betalen we je ticket terug. Je ontvangt hierover nog een persoonlijk bericht.

Running Experience 2022

Van uitstel komt zeker geen afstel. We zetten alles op alles om in het voorjaar van 2022 een mooie en zonnige editie van de Running Experience te organiseren op Papendal. Zodra de nieuwe datum bekend is, delen we dat uiteraard op onze website en socials.

Tot volgend jaar! Tot op Papendal tijdens de Running Experience 2022!

Evenementen
Logo ASICS
In samenwerking met

ASICS

Als groot sportmerk heeft ASICS het doel om de loop- en wandelsport te stimuleren en hardlopers zo goed als mogelijk te ondersteunen. ASICS hecht veel belang aan de gezondheid van de mens. Zo luidt ook de slogan van ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".