Plan jouw evenementen met de hardloopkalender 2017

Woensdag, 2 november 2016
Plan jouw evenementen met de hardloopkalender 2017
Het eind van het jaar komt in zicht: een goed moment om terug te blikken en om nieuwe hardloopdoelen op te stellen. Om je te helpen met hardloopdoelen voor het nieuwe jaar hebben we de hardloopevenementen van 2017 in Nederland voor je op een rijtje gezet in de vernieuwde hardloopkalender.

De hardloopkalender is een overzicht van ruim 1.300 hardloopevenementen die in Nederland worden georganiseerd. In de kalender vind je naast veel hardloopevenementen op de weg ook een selectie van trailruns, trainingslopen, ultralopen en funruns.

Bereikbaarheid

In de nieuwe kalender is het mogelijk om evenementen te zoeken binnen een straal vanaf een plaats die je zelf ingeeft. Ook is in het evenementenoverzicht een koppeling gemaakt met alle NS-stations in Nederland, zodat je snel kunt zien of het evenement eenvoudig te bereiken is met de trein.

Persoonlijke planning

Daarnaast kun je evenementen uit de kalender waar je aan wilt deelnemen aan je persoonlijke profiel op hardlopen.nl toevoegen en je doelstelling beschrijven. Je bent trouwens niet de enige die op deze manier zijn loopevenement uitzoekt. Maandelijks raadplegen 15.000 unieke bezoekers de hardloopkalender voor een loop in de buurt of verder weg.

Ook in de kalender?

Ben je organisator van een hardloopevenement en wil je dat je evenement wordt opgenomen in de hardloopkalender? Stuur dan een e-mail naar Sandra de Jonge met daarin de naam van de organisatie, de naam van het loopevenement en de plaats en de datum van het evenement.

Foto: Shutterstock