Pink Running Day: 4 ladiesruns op 1 dag

Donderdag, 18 mei 2017
Pink Running Day: 4 ladiesruns op 1 dag
Op zondag 11 juni is het Pink Running Day! Op deze dag worden vier Ladiesruns tegelijk georganiseerd in Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven. Dit is een leuke loop om met je vriendinnen samen aan mee te doen.

Bij Pink Running Day gaat het niet om de eindtijd maar om de fun en het goede doel: Pink Ribbon. Deze stichting financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Je kunt bij je inschrijving voor Pink Running Day een donatie doen of je laat je sponsoren op het speciale actieplatform.

Rotterdam

De Ladiesrun Rotterdam wordt al voor de elfde keer georganiseerd. Je kan hier kiezen uit drie afstanden: 5 km, 7,5 km en de 10 km. De start en finish van deze drie lopen zijn bij Ahoy en voeren onder andere door het Zuiderpark. Onderweg zorgen diverse muziekpunten voor een echte roze feestje!

Groningen

De Ladiesrun in Groningen viert dit jaar het tienjarig jubileum met een vernieuwd parcours. Je kunt hier kiezen uit 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km die door het groene Noorderplantsoen voeren. Alle afstanden starten en finishen op de Vismarkt in het centrum van Groningen.

Utrecht

De Utrechtse Ladiesrun wordt dit jaar voor de achtste keer gehouden. Hier kun je kiezen uit drie afstanden: 5 km, 7,5 km en 10 km. De start en finish is op het Berlijnplein in Leidsche Rijn. Vanaf daar loop je over twee bruggen: de Gele Brug en de net geopende Dafne Schippersbrug.

Eindhoven

De Ladiesrun Eindhoven wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Ook hier kun je kiezen voor drie afstanden: 5 km , 7,5 km en 10 km. Het parcours van deze ladiesrun voert onder andere door Strijp-S het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven en het Philips de Jongh wandelpark. Op verschillende plekken langs het parcours zorgen bandjes of een DJ voor opzwepende muziek.

Inschrijven kan nog steeds! Ga daarvoor snel naar: Pinkrunningday.nl

Foto: Facebook / Ladiesrun Rotterdam