NN Hardloopsupporter, weer terug in Amsterdam!

Donderdag, 10 oktober 2019
NN Hardloopsupporter, weer terug in Amsterdam!
Een marathon is best een heel eind lopen en dan kan je alle support van de wereld gebruiken. Loopt een vriend, familielid of collega van jou de TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober? Dan is de Nationale-Nederlanden hardloopsupporter er weer voor jou om jouw favoriete marathonloper te verrassen met een persoonlijke aanmoediging. Dit is hoe het werkt.

Waarom doen?

Misschien heeft jouw hardloopheld er al over verteld: de man met de hamer. En hoe die op zware momenten opeens kan toeslaan. Jij kan ervoor zorgen dat de man met de hamer ver wegblijft van jouw favoriete marathonloper door juist op een zwaar moment een persoonlijke boodschap van jou naar hem of haar te sturen. Zodra hij of zij bij het 32 kilometerpunt is, wordt jouw video afgespeeld op één van de grote schermen naast het parcours. Extra power gegarandeerd.

Hoe werkt het?

Maak met je tablet of smartphone een filmpje van maximaal 6 seconden. Zorg ervoor dat je horizontaal filmt en er voldoende licht is. Ga vervolgens naar www.hardloopsupporter.nl, zoek de naam van jouw marathonheld en upload jouw video. Geen inspiratie? Op de website kan je filmpjes vinden van andere supporters die je voor zijn gegaan.

Informatie voor supporters

Supporters zijn zondag 20 oktober van harte welkom om bij de Hardloopsupporter live mee te juichen. De ingezonden aanmoedigingsvideo's worden afgespeeld op twee grote schermen met geluid, naast het parcours op de Hugo de Vrieslaan (vanaf de kruising met de Maxwellstraat en de Nobelweg)

Nieuwsgierig naar de andere hardloopactiviteiten van Nationale-Nederlanden? Kijk op www.nn.nl/hardlopen.