Kies jouw tempogroep bij de NN Marathon Rotterdam

Zaterdag, 25 maart 2017
Kies jouw tempogroep bij de NN Marathon Rotterdam
Doe jij mee met de NN Marathon Rotterdam op 9 april? Dan heb je ongetwijfeld al een streeftijd in je hoofd. Het Nationale Nederlanden Pacing Team helpt je bij het behalen van jouw doel.

Pacers zijn tempobegeleiders, die door hun ruime wedstrijdervaring de afstand, omstandigheden en het tempo perfect aanvoelen. Hierdoor zijn ze in staat heel gelijkmatig naar de finish te lopen. Om jou door de moeilijke momenten heen te slepen, laten zij zich af en toe terugvallen in de groep om je moed in te spreken en je te voorzien van tips en adviezen. Deze bijzondere lopers tussen het grote loperspeloton zijn daarom van onschatbare waarde.

Herkenbaar

Deelnemers worden in groepen verspreid onder geplande streeftijden. Per groep lopen bij de NN Marathon Rotterdam meerdere pacers mee. Zij zijn duidelijk herkenbaar aan hun Nationale-Nederlanden tenue en aan de vlag met daarop hun streeftijd. De pacers starten, net als de deelnemers, in de startgolven en startvakken met dezelfde verwachte eindtijd. Deelnemers aan de Marathon Rotterdam kunnen zich kosteloos aanmelden voor het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner’s World.

Wie is mijn pacer?

Aanmelden voor het Nationale Nederland Pacing Team kan tot 1 april. Je kan daarbij kiezen uit 9 streeftijden van 3 uur tot 5 uur. Jouw doel, jouw tempo. In de week voorafgaand aan de NN Marathon Rotterdam krijg je een persoonlijke mail van je pacer met meer informatie. Al benieuwd welke pacer jouw tempo gaat begeleiden? De pacers stellen zich hier aan je voor.

Persoonlijk hardloopdoel

Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd tot het realiseren van een sportieve prestatie. Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor Nationale-Nederlanden. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, Nationale Nederlanden helpt bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Daarom is tijdens de NN Marathon Rotterdam het Nationale-Nederlanden Pacing Team actief. Het Pacing Team helpt jou graag met het lopen van het juiste tempo, wat jouw streeftijd ook is.

Meer informatie: www.nnmarathonrotterdam.nl

Marathon