#JouwTrailnaarMontafon Een unieke trailrun wedstrijd

Vrijdag, 16 maart 2018
#JouwTrailnaarMontafon Een unieke trailrun wedstrijd
Dit voorjaar vindt een unieke trailrun wedstrijd plaats die verschillende grenzen doorbreekt. Online naar offline maar ook van Nederland naar Oostenrijk. Samen met de regio Montafon organiseren Salomon en GearLimits de #JouwTrailnaarMontafon wedstrijd.

Etappe 1: Jouw trail

In maart 2018 worden alle trailrunners van Nederland opgeroepen om hun favoriete route, via Strava, Runkeeper of hun favoriete running app te delen op Facebook met de campagne hashtag #JouwTrailnaarMontafon.

“Uit alle inzending kiezen we samen met het Salomon Trailrunningteam drie rondjes uit.” vertelt Luc Maessen van Salomon. “De gelukkige winnaars krijgen bezoek van een van de lopers uit ons team die een stuk van de winnende routes meelopen. En ze komen niet met lege handen. De winnaars krijgen en compleet trailrunning pakket van Salomon.”

Etappe 2: Koning van Spanje Trail

Alle drie de prijswinnaars mogen daarnaast, geheel verzorgd, deelnemen aan de Koning van Spanje Trail in Limburg, op een afstand naar keuze. Tijdens dit evenement zijn ook mensen van de Regio Montafon aanwezig.


Etappe 3: Montafon Arlberg Marathon

Montafon, gelegen in Vorarlberg, Oostenrijk is bij veel Nederlanders bekend als een wintersportbestemming, maar ook in de zomer is het er prachtig en is er veel te beleven (running, wandelen, klimmen, mountainbiken. Michael Junginger van Montafon Tourism wil dat tijdens het evenement en via de JouwTrailnaarMontafon wedstrijd laten zien. “We gaan één van de drie winnaars uitnodigen om deel te nemen aan de Montafon Arlberg Marathon. Een schitterende trailrun wedstrijd op verschillende afstanden die door het mooiste deel van Montafon loopt.” Ook hierbij kan de lucky winner rekenen op een geheel verzorgd arrangement en kan kiezen tussen 42.195, 33 en 14.8 km runs.

De campagne begint op Facebook van 16 t/m 30 maart 2018, waarna in april 2018 de drie winnaars bezocht worden. Op 5 mei 2018 vindt de Koning van Spanje Trail plaats en op 30 juni 2018 de Arlberg Montafon Marathon. Wil jij deelnemen aan deze actie? Deel dan jouw favoriete route, via Strava, Runkeeper of een andere running app op Facebook met de campagne hashtag #JouwTrailnaarMontafon.

Bron: Gear Limits
Foto: Montafon Tourismus GmbH - Andreas Haller