Inschrijving NN Zevenheuvelenloop geopend!

Zondag, 4 juni 2017
Inschrijving NN Zevenheuvelenloop geopend!
Op zondag 19 november is het tijd voor de najaarsklassieker: de NN Zevenheuvelenloop in Nijmegen. De inschrijving voor dit monument in de Nederlandse hardloopwereld is afgelopen donderdag al geopend.

De NN Zevenheuvelenloop is al jaren een bekend hardloopevenement in binnen- en buitenland. Wat in 1984 begon als een loopje met 500 man is ondertussen uitgegroeid tot een evenement van formaat met bijna 40.000 deelnemers. Sinds 2013 bij de 30ste editie is ook een avondwedstrijd aan het programma toegevoegd op de dag voor de Zevenheuvelenloop: de Zevenheuvelennacht over 7 km.

Mooiste parcours van Nederland

Het parcours van de NN Zevenheuvelenloop wordt door velen gezien als het 'mooiste parcours van Nederland'. Het is niet alleen genieten tijdens de 15 km van Nijmegen naar Groesbeek, want de klimmetjes op de Zevenheuvelenweg en de Postweg zijn pittig. De laatste vier kilometer gaat het naar beneden en kun je uitbollen naar de finish.

NN nieuwe hoofdsponsor

NN is de nieuwe hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop. De komende drie jaar heet dit Nijmeegse hardloopevenement daarom de NN Zevenheuvelenloop. Naast de NN CPC Loop Den Haag en de NN Marathon Rotterdam is dit het derde grote loopevenement waarbij NN als supporter van alle hardlopers betrokken is. Leden van het NN Running Team zullen ook deelnemen aan de NN Zevenheuvelenloop. Ook heeft de nieuwe hoofdsponsor aangekondigd dat ze willen onderzoeken of het parcoursrecord op de 15 km verbroken kan worden.

Inschrijven

Er zijn 7000 startbewijzen voor de Zevenheuvelennacht en 35.000 voor de NN Zevenheuvelenloop. Afgelopen jaren is de inschrijving vroegtijdig gesloten omdat die limieten bereikt waren. Wacht dus niet te lang met inschrijven!