Impact maken tijdens de TCS Amsterdam Marathon

Woensdag, 22 juni 2022
Impact maken tijdens de TCS Amsterdam Marathon

Op zondag 16 oktober 2022 is de 46e editie van de TCS Amsterdam Marathon. Deze internationale marathon staat bekend om het vlakke én aantrekkelijke parcours met vele highlights door onze hoofdstad. Wil jij meedoen in Amsterdam en (een deel van) de marathon rennen? Geef jouw run extra betekenis. Hoe? Simpel!

Ren tegen kanker

1 op de 3 Nederlanders krijgt de diagnose kanker. Grote kans dus dat jij ook iemand kent. De TCS Amsterdam Marathon geeft deelnemers de kans om in actie te komen voor KWF Kankerbestrijding. Om de onmacht die je kunt voelen, wanneer je geraakt wordt door kanker, om te zetten in kracht.

Schrijf je in voor de TCS Amsterdam Marathon via rentegenkanker.nl en laat je sponsoren. Na inschrijving heb je meteen een actiepagina waarmee je direct kunt beginnen met het vragen om donaties. Het enige dat KWF van je vraagt is een gezonde dosis sportiviteit én 500 euro aan sponsorgeld. Lukt dat? Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. KWF steunt jou bij het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die je voorgingen.

Hoogtepunten van de marathon

De marathon in onze hoofdstad zit vol hoogtepunten.

  • Start en finish in het beroemde Olympisch Stadion
  • Ren onder het Rijksmuseum door
  • Geniet van de Hollandse landschappen langs de Amstel
  • Laat je aanmoedigen door uitbundige Amsterdammers in het Vondelpark.

En draag je het rode Ren tegen kanker-shirt? Dan kun je op nóg meer support rekenen. Team KWF komt je aanmoedigen en vangt je op bij de finish.

Jouw race maakt het verschil

Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen de ziekte kanker en verbetert KWF het leven van patiënten in hun laatste levensfase. Voor dit onderzoek is geld nodig. Daar kun jij met jouw run aan bijdragen! In 2021 haalden ruim 600 renners meer dan € 660.000 op voor KWF. Samen kunnen we écht een verschil maken! Doe jij dit jaar ook mee?

Ren tegen kanker tijdens de TCS Amsterdam Marathon

Geef jouw run extra betekenis

Schrijf je in nu in voor de TCS Amsterdam Marathon, haal vóór 16 augustus minimaal 500 euro op voor KWF en krijg een gratis startbewijs. Ren tegen kanker en voor het leven.

Schrijf je in!
Evenementen Motivatie