Global Running Day 3 juni 2020

Donderdag, 30 april 2020
Global Running Day 3 juni 2020
Hoe de hardloopwereld er woensdag 3 juni ook uitziet: dat de hardloopschoenen aangaan, is een zekerheid! Dat er op 3 juni massaal over de hele wereld (virtueel of niet) wordt hardgelopen, is een feit! Het maakt niet uit hoe hard je loopt en hoe ver je loopt: iedere kilometer telt. We zijn alleen, maar tóch samen en op 3 juni vieren we dat een beetje extra.

Je loopt alleen, maar toch zijn we samen!

Hardlopen is gelukkig nog steeds één van de weinige sporten die we buiten kunnen doen. Helaas moeten we het momenteel nog even zonder loopmaatje doen en moeten we ook onze route misschien wat aanpassen. Toch kunnen we concluderen dat we juist in deze moeilijke periode niet alleen zijn! Wij hardlopers voelen meer verbondenheid dan ooit; we lopen alleen, maar toch zijn we samen!

Global Running Day Club

Global Running Day komt snel dichterbij. En hoewel de clubs voor volwassenen nog gesloten zijn, staan we niet stil. Onder hardlopers is meer verbondenheid dan ooit. Om met zoveel mogelijk mensen op 3 juni in beweging te komen, zijn Champ en Hardlopen.nl de Global Running Day Club gestart: een online club voor iedereen die op Global Running Day de hardloopschoenen aantrekt. Meld je aan voor deze club, zodat iedereen weet dat jij in beweging komt op 3 juni; op die manier inspireer jij weer andere lopers! Met elkaar zorgen we voor de perfecte voorbereiding: slimme tips, trainingsschema’s en toffe challenges waaraan je mee kunt doen. Want je doet het niet alleen: samen met alle clubleden brengen we op 3 juni heel Nederland in beweging!

Ga naar globalrunningday.nl en meld je aan!