Ga jij net als Vincent de uitdaging aan?

Donderdag, 30 augustus 2018
Ga jij net als Vincent de uitdaging aan?
Dit jaar vindt de tweede editie van de 11strandentocht plaatst. Een wandel- en hardloopevenement over het strand tussen Bloemendaal en Hoek van Holland. Je kunt vanaf drie startlocaties vertrekken: Bloemendaal (20, 40 en 60 km), Noordwijk (20 en 40 km) en Scheveningen (20 km) richting Hoek van Holland. Welke afstand je ook kiest, je ziet strand, zee en duinen en je verlegt je grenzen. Dit weet Vincent Guldenaar als geen ander. Hij liep vorig jaar 40 km hard als één van de deelnemers door weer en wind voor de Hartstichting. En ook dit jaar loopt hij weer mee!

"De ervaring van vorig jaar was een beste. Het weer was verschrikkelijk. Af en toe horizontale regen en gemiddeld windkracht 6 vanuit het zuiden. Was dus echt een strijd tegen de elementen. We probeerde in een groep te blijven, maar die werd steeds kleiner. In Scheveningen ontmoette ik weer iedereen bij de stempelpost. Van daaruit zijn wij allemaal verder gegaan. Helaas moest iemand opgeven. Maar als je eenmaal binnen bent, dan ben je de pijn heel erg snel vergeten, wat een uitdaging! Een uitdaging die vooral door alle vrijwilligers geweldig was, toppers!!"

Wil jij net als Vincent deze uitdaging aan gaan en 's ochtends vroeg genieten van de zonsopkomst, onder de pier van Scheveningen door rennen of de Zandmotor bij Ter Heide trotseren? Loop dan net zoals Vincent ook dit jaar mee met de 11strandentocht. De Hartstichting zorgt ervoor dat je op de rustposten en onderweg wordt beloond met muziek, eten en drinken en steun van de vele vrijwilligers onderweg.

"Het kan toch niet erger worden dan vorig jaar? Vorig jaar heb ik er 8,5 uur over gedaan, dit moet toch sneller kunnen?! Het blijft een mooie uitdaging. 60 km over het strand. Zelfs triatleten verklaren me voor gek ;-) Ik ga er weer voor en draag graag weer mijn steentje bij voor de Hartstichting!"

Wanneer je meeloopt aan de 11strandentocht kun je van je deelname ook een sponsorloop maken. Met de opbrengsten van de tocht kan de Hartstichting onderzoek doen naar signaalstofjes ondersteunen om uiteindelijk hartinfarcten te voorkomen.

Kortingscode

Speciaal voor de lezers van Hardlopen.nl biedt de Hartstichting een korting van 5 euro aan op de ticketprijs. Deze korting valt in te wisselen via de webshop van 11strandentocht met de kortingscode Hardlopen2018. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2018.

Loop jij mee? Voor meer informatie over het event zelf kun je terecht op website van de 11strandentocht. Let op! Tickets met korting kunnen alleen via de webshop worden gekocht. Wil je Vincent steunen met een donatie? Super, ga hier naar de actiepagina van Vincent.

Foto: Serge Meeuwis