Doe mee met de Burpee-mile!

Vrijdag, 7 april 2017
Doe mee met de Burpee-mile!
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Je hebt waarschijnlijk wel eens een burpee, ook wel kikkersprong, gedaan. Maar heb je ook wel eens een mile (1609 meter) afgelegd in burpees? Dat kan op 1 juli tijdens de Burpee Mile in Amsterdam.

Stadswild organiseert dit jaar alweer voor de vijfde keer het ultieme burpee feestje. Want hoe zwaar en uitputtend de Burpee Mile ook is, je bent niet alleen. Je kan de Burpee Mile afleggen als solist, duo en trio.

Duizend burpees

Voor de Burpee Mile moet je rekenen op ongeveer duizend burpees. Solisten doen gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur over de Burpee Mile, duo’s leggen de mile af in ongeveer 1u15 – 1u40 en trio’s bereiken na ongeveer een uur de finish.

Bucketlist

De Burpee Mile is volgens de organisatie Stadswild zo’n event voor op je Bucketlist, net als een marathon. Je doet die Burpee Mile (als solist, duo of trio), je krijgt dat speciale Burpee Mile-shirt en je vinkt ‘m af. Maar toch zijn er ook atleten die ieder jaar weer meedoen. Inmiddels is er, na vier edities van de Burpee Mile Amsterdam, een harde kern burpee-lovers.

Inschrijven en meer info: Stadswild.nl