Doe mee aan de virtuele editie van de TCS Amsterdam Marathon!

Donderdag, 1 oktober 2020
Doe mee aan de virtuele editie van de TCS Amsterdam Marathon!
© Erik van Leeuwen

When reality is virtual, #ThisRun unites us! Dat is de slogan waarmee de TCS Amsterdam Marathon lopers vanuit de hele wereld wil samenbrengen. Helaas niet in onze hoofdstad op het parcours van deze internationale stadsmarathon, maar in jouw eigen omgeving. Jouw prestatie vier je thuis met familie of vrienden én online met lopers vanuit de hele wereld via de Virtual Run app.

Op zondag 18 oktober gaat de TCS Amsterdam Marathon virtueel van start! Het annuleren van de reguliere editie heeft de organisatie niet tegengehouden om alsnog samen te gaan hardlopen. Wel in jouw eigen omgeving, afzonderlijk van elkaar, maar met één gezamenlijke missie: het volbrengen van jouw hardloopdoel.

Drie afstanden

Je kunt kiezen voor één van de drie afstanden: de TCS Marathon, de Mizuno Halve Marathon of de TCS 8 km. Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 14 oktober. Op zondag 18 oktober gaat de TCS Amsterdam Marathon virtueel van start en je krijgt t/m zondag 25 oktober de tijd om jouw gekozen afstand te volbrengen. Jouw finishtijd registreer je in de Virtual Run app, waar je met handige tools jouw virtual experience kan personaliseren.

#ThisRun

Ondanks dat we niet gezamenlijk van start kunnen gaan in het Olympisch stadion zijn lopers meer verbonden dan ooit. Deel jouw run via #ThisRunAmsterdam en vier samen met de hele wereld jouw prestatie.

Inschrijven voor de Virtual Run gaat via deze link. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw virtuele run te upgraden. Zo is het mogelijk om de officiële medaille van de TCS Amsterdam Marathon aan jouw Virtual Run toe te voegen. Ook kan je het officiële raceshirt bestellen.

Stond je al ingeschreven voor de TCS Amsterdam marathon? Dan doe je gratis mee aan deze virtuele editie. Bovendien blijft jouw startbewijs geldig voor de 2021 editie.

Marathon Halve marathon