Doe mee aan de Valentijnseditie van NN Running Day!

In samenwerking met Nationale Nederlanden
Vrijdag, 5 februari 2021
Doe mee aan de Valentijnseditie van NN Running Day!

Voor alle liefhebbers van virtuele runs hebben wij goed nieuws! Na vier succesvolle edities van NN Running Day staat de volgende editie gepland. Op 12, 13 en 14 februari en 19, 20 en 21 februari staat NN Running Day in het teken van Valentijnsdag. Niemand minder dan Mister Love Robert ten Brink zal jou bemoedigend toespreken tijdens jouw run. Hij neemt je virtueel mee naar de meest romantische steden van Europa. Zo tik jij makkelijk en snel jouw kilometers weg!

Romantisch weekendje weg

Zo brengt de stem van Robert je mee naar Parijs, de stad van de liefde, waar je het gevoel krijgt onder de Eiffeltoren door te lopen. Maar met evenveel gemak stap je in Venetië in een gondel en bezoek je in pittoresk Wenen onder andere de Hofbrug, het officiële keizerlijke paleis van de Habsburgers. En dat allemaal zonder echt te reizen of een paspoort nodig te hebben.

Kijk hier voor een voorproefje van de run.

Gratis deelnemen

Het enige dat je nodig hebt is een inschrijving voor NN Running Day, het COVID-proof hardloopevenement dat opnieuw gratis door NN en Golazo wordt aangeboden. Ook kun je onderweg iemand verrassen of je laten verrassen met liefdevolle audioboodschappen van je partner, familieleden, vrienden, collega's of toch die stille aanbidder. Dit doe je door een persoonlijke link te delen (5 km: 4 berichten, 10 km: 5 berichten en 14 km: 7 berichten). Ook al loop je individueel, zo zijn jouw naasten toch dichtbij.

Digitale beleving

Met de innovatieve MyTrace app wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de run. Naast het startschot, de stem van Robert, de realistische sound effects en muziek, kun je je eigen starttijd kiezen en worden tijdens het lopen tussentijden en de live wave positie gedeeld. Na de finish kun je een selfie maken met jouw virtuele medaille en deze delen via social media. Ook zie je op het leaderboard jouw tijd ten opzichte van de andere deelnemers.

NN en Golazo maken er voor iedereen een bijzonder valentijnsweekend van. Individueel en op afstand, maar met de beleving van een fysiek evenement!

Inschrijven is mogelijk via www.nnrunningday.nl

Evenementen
Logo Nationale Nederlanden
In samenwerking met

Nationale Nederlanden

Als supporter van alle hardlopers van Nederland draagt Nationale-Nederlanden graag haar steentje bij aan hardlopen.nl. Gezondheid en vitaliteit staat hoog in het vaandel en daarom is Nationale-Nederlanden erg actief in de hardloop sector. Zo is zij hoofdsponsor van enkele grote hardloopevenementen en is er natuurlijk het NN Running Team.