Doe mee aan de eerste Papendal Night Run

Donderdag, 16 november 2017
Doe mee aan de eerste Papendal Night Run
Op vrijdag 15 december wordt op Papendal een nieuw hardloopevenement georganiseerd: de Papendal Night Run. Tijdens deze funrun loop je met lichtjes over het sportterrein waar atleten als Dafne Schippers en Churandy Martina normaal gesproken trainen.

Hardlopen in het donker is normaal gesproken toch minder leuk dan overdag. Dat verandert als je in een grote groep met lopers met lampjes over een verlicht parcours loopt. Dat kan tijdens de eerste Papendal Night Run op vrijdagvavond 15 december.

5 of 10 km

Je kunt kiezen tussen een 5 km of een 10 km. De 5 km is een prima afstand als je net bent begonnen met hardlopen. Zoek je wat meer uitdaging en wil je langer over het verlichte parcours lopen dan is de 10 km jouw afstand. De start van de 5 km is om 20.30 uur en van de 10 km om 21.00 uur; dan is het dus al pikdonker!

Muziek en licht

Het parcours gaat langs de atletiekbaan, de bmx-baan en het golfterrein van Papendal. Onderweg hoor je op verschillende plekken muziek en natuurlijk ook extra lichtjes. Je krijgt bij je inschrijving ook een hoofdlamp mee voor onderweg, dus je hoeft niet bang te zijn dat je niks ziet!

Afterparty

Na je finish begint het feest pas echt, want dan is het tijd voor een afterparty met een dj. Ook krijg je toegang tot The Christmas Factory, waar je met muntjes op de kersmarkt een kerstpakket kunt samenstellen of in de foodcourt opwarmen met winterse hapjes en drankjes.

Ga voor meer info en inschrijven naar: papendalnightrun.nl

5 kilometer 10 kilometer