18 maart klinkt het startschot van de Utrecht Science Park marathon!

Woensdag, 7 maart 2018
18 maart klinkt het startschot van de Utrecht Science Park marathon!
De marathon van Utrecht biedt niet alleen afstanden voor de “diehards” maar geeft elke type loper de kans om door de mooiste stukjes van Utrecht hard te lopen. Zo wordt er de Kidsrun, 5km, 10km, Halve marathon en de marathon georganiseerd om iedereen bij dit evenement te betrekken.

De Utrecht Science Park marathon staat aan de vooravond van veel vernieuwingen. Organisator 20Knots is een samenwerking aangegaan met het Global Sports Communication van Jos Hermens, dat onder andere de wereldtop van de atletiek en marathon begeleidt en alsmede eigenaar is van geroemde evenementen zoals de Shanghai Diamond League en de FBK Games.

Het doel om verder te bouwen aan de sfeerbeleving in en rondom de wedstrijd en in de nabije toekomst naar een sterk elite veld toe te werken is iets waar beide partijen met veel enthousiasme naar uitkijken. Utrecht biedt kleed- en doucheruimte aan voor alle deelnemers. Het parcours is een afwisseling tussen de historische binnenstad van Utrecht met een passage onder de Dom en de natuur aan de oostkant van de stad. Een unieke beleving met een vlak parcours en gegarandeerd niet te hoge temperaturen voor een snelle tijd.

Wil je zelf meedoen? Schrijf je dan nu in via http://www.utrechtmarathon.com/ en ontvang meteen 30% korting bij gebruik van de code AtlUnie18.

We zien je graag 18 maart in Utrecht!