Ga hardlopen in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

In samenwerking met Nationale Nederlanden
Donderdag, 3 juni 2021
Ga hardlopen in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Kun je alle straten in jouw omgeving inmiddels wel dromen? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe hardlooproute! Met de NN Hardloopplanner stippel je eenvoudig een route uit en verken je onbekende wegen. Routetip: Sallandse Heuvelrug.

Wat maakt deze plek bijzonder?

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is ruim, open en stil. In dit uitgestrekte natuurgebied kom je helemaal tot rust. De hoogteverschillen zorgen voor een extra uitdaging en geven je prachtige uitkijkjes over uitgestrekte heidevelden en bossen.

Langs de route Holten Canadian War Cemetery

De Holten Canadian War Cemetery is een militaire begraafplaats, waar bijna 1400 Canadese soldaten uit de Tweede Wereldoorlog begraven liggen. Even stilstaan is onvermijdelijk.

Langs de route Palthetoren

De Palthetoren is een huis op de top van de heuvel Sprengenberg, vernoemd naar Wulfften Palthe, die het huis in opdracht liet bouwen. De top van de heuvel ligt op ongeveer 35 meter hoogte.

Langs de Route Uitzichtpunt Holterberg

Dit uitzichtpunt bevindt zich op één van de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug. Kom even op adem terwijl je de bossen en heidevelden in je opneemt.

Gebruik de NN Hardloopplanner Vaker buiten de gebaande paden?

Met de Hardloopplanner van Nationale-Nederlanden ontdek je nog meer nieuwe routes en kom je verder dan je standaard rondje asfalt of altijd datzelfde bospad. Ga naar hardloopplanner.nl.

Ga naar de Hardloopplanner
Logo Nationale Nederlanden
In samenwerking met

Nationale Nederlanden

Als supporter van alle hardlopers draagt Nationale-Nederlanden haar steentje bij aan hardlopen.nl. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, Nationale-Nederlanden helpt bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Zo is zij trotse sponsor van het NN Running Team en tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan, waaronder de NN Marathon Rotterdam en NN CPC Loop Den Haag.