Ga hardlopen en Uplift your Mind op Global Running Day!

In samenwerking met ASICS
Woensdag, 2 juni 2021
Ga hardlopen en Uplift your Mind op Global Running Day!

Op Global Running Day vieren we het hardlopen. De dag speciaal voor hardlopers om nog eens extra te genieten van al dat moois wat we er voor terug krijgen. ASICS is er dankzij grondig onderzoek achter gekomen dat we niet alleen mooie herinneringen en ervaringen overhouden aan hardlopen, het is ook nog eens goed voor je mentale gezondheid!

Uplift your mind Mind Uplifter™ tool

Om dit te verder te onderzoeken heeft ASICS een speciale tool ontwikkelt om dit realtime te meten. Via de Mind Uplifter™ tool stelt het sportmerk alledaagse sports over de hele wereld in staat om voor het eerst de impact van beweging op hun eigen geest te zien. Met behulp van gezichtsscan technologie en zelfrapportage kan iedere hardloper de impact van de sport op tien emotionele en cognitieve parameters - waaronder positiviteit, vertrouwen, kalmte en focus - meten om te zien welke impact bewegen heeft op hun denken en voelen.

De Mind Uplifter™ tool gaat als volgt in zijn werk:

- Voer een gezichtsscan uit
- Beantwoord enkele vragen
- Kies welke sport je gaat doen
- Ga sporten
- Voer wederom een gezichtsscan uit
- Beantwoord weer enkele vragen
- Bekijk je Mind Uplift resultaat
- Deel jou Mind Uplift via social media*
- Bekijk de World Uplift Map

*Voor iedere Mind Uplift die op social media wordt gedeeld met de #Upliftingminds doneert ASICS geld aan de Mind Charity, een organisatie die steun biedt op het gebied van geestelijke gezondheid.

Uplifting Minds onderzoek

De gedeelde uplifting minds worden gebruikt voor een live wereldwijd onderzoek, waarbij individuele Mind Uplifts van over de gehele wereld worden vastgelegd en visueel worden omgezet in een dynamische World Uplift Map. Deze interactieve kaart zal de positieve impact kwantificeren die sport heeft op de collectieve stemming van steden, landen en de wereld in zijn geheel.

Sound Mind Sound Body

Uplift your Mind

Genoeg bewegen zorgt voor een betere fysiek én mentale gezondheid. Gebruik de Mind Uplifter™ tool om jouw eigen Mind Uplift en de impact van bewegen op je eigen geest te zien!

Check de Mind Uplifter™ tool
Powered by ASICS
Logo ASICS
In samenwerking met

ASICS

Als groot sportmerk heeft ASICS het doel om de loop- en wandelsport te stimuleren en hardlopers zo goed als mogelijk te ondersteunen. ASICS hecht veel belang aan de gezondheid van de mens. Zo luidt ook de slogan van ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".