Start het einde van de lockdown goed! Ga hardlopen met collega’s

Dinsdag, 19 januari 2021
Start het einde van de lockdown goed! Ga hardlopen met collega’s

We weten allemaal dat je van hardlopen fit en vitaal blijft, zeker in coronatijd. Massaal trok iedereen de hardloopschoenen aan in een periode waarin andere sporten onmogelijk werden. Heel prettig omdat je het lekker alleen kunt doen, waar en wanneer jij wilt. Inmiddels krijgt echter de drang naar sociale contacten en samenzijn bij velen onder ons de overhand. Bijna een jaar rond thuiswerken doet wat met ons. Suf “geZoomd’ dag in dag uit, geen socialtalks bij de koffiemachine, het zoveelste bel-wandel rondje tijdens lunch en met veel pijn en moeite toch een soort van ritme in dit rare leven proberen te brengen.

Vitaliteit is key

De coronacrisis heeft de noodzaak en urgentie van een vitale leefstijl nog verder vergroot want het valt niet mee om in deze tijden een gezonde levenswijze na te streven. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om juist nú uit te kunnen kijken naar lekker samen bewegen! Zodra de lichten op oranje staan, staan onze trainers klaar voor jou en je collega’s. Wij geven jullie die boost die je zo hard nodig hebt!

Met het beproefde programma van hardlopen.nl voor bedrijven krijg jij als werknemer alle middelen om alles uit jouw hardloopervaring te halen. Omdat hardlopen uitermate geschikt is om samen te doen, is het ook extra goed voor de collegialiteit en daar snakt iedereen naar na deze lockdown periode. De hardlooptrainingen die we bieden, zijn onder begeleiding van gecertificeerde trainers en daarnaast krijg je ook toegang tot een persoonlijke gebruikersomgeving waar je zelfstandig aan de slag kunt. Precies dát is onze succesformule: de combinatie van onder begeleiding én zelfstandig hardlopen!

Echt iets voor jou en je collega’s

Voel jij de onderlinge concurrentiestrijd al aankomen? Op een virtuele ranking kun je namelijk precies zien hoe jij het doet ten opzichte van je collega’s. Kun jij ook niet wachten om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging? Denk jij net als wij dat dit precies is wat jouw bedrijf en jouw collega’s nodig hebben?

Wacht dan niet langer en zorg dat jouw bedrijf zich meldt!