Bekijk en analyseer je uitslagen met nieuwe app

Maandag, 20 februari 2017
Bekijk en analyseer je uitslagen met nieuwe app
Na een wedstrijd wil je zo snel mogelijk je uitslag kunnen zien. Je tijd heb je meestal zelf al met je horloge of app gemeten, maar je plaatsing weet je dan nog niet. Met de nieuwe app van Uitslagen.nl kun je direct na afloop de uitslagen van 1200 evenementen in Nederland op je smartphone of tablet bekijken.

Met de nieuwe gratis app van Uitslagen.nl kun je als deelnemer direct na afloop van een wedstrijd je uitslag bekijken. De app bevat alle uitslagen die op op www.uitslagen.nl zijn vermeld. Dat zijn er veel: jaarlijks worden van zo'n 1200 nieuwe evenementen de uitslagen toegevoegd. Uitslagen.nl is ook degrootste (hardloop)uitslagen database van Nederland met nu zo’n 7 miljoen individuele prestaties van meer dan 11.000 evenementen.

Statistieken

Door te klikken op een naam in de uitslagen worden diverse hardloopstatistieken getoond zoals tijd, afstand, behaalde klassering, gemiddelde snelheid en tempo. Je kan ook gemakkelijk zoeken op evenement of op de naam van een clubgenoot. Op die manier kun je dus ook snel jouw tijd met die van je loopmaatjes vergelijken.

Archief

Met de archieffunctie kun je ook snel je oude tijden opzoeken. Wil je weten wat je twee jaar terug voor tijd liep op de Zevenheuvelenloop? Voer je naam in en je ziet snel je gelopen tijd en klassering.

Inschrijven

Naast de uitslagen kun je ook komende evenemtenen bekijken en daar ook direct voor inschrijven via de app. Het gaat dan om de evenementen die vermeld staan op inschrijven.nl (ongeveer 1400 per jaar).

Meer informatie en downloaden van de app via: http://uitslagen.nl/app/

Foto: Shutterstock

Apps