Samenwerken met Hardlopen.nl

Er zijn vele mogelijkheden om uw organisatie of merk via Hardlopen.nl onder de aandacht te brengen bij hardlopers. Graag kijken we samen naar uw doelstellingen en hoe de specifieke doelgroep die Hardlopen.nl dagelijks bereikt kan bijdragen daaraan. Denk hierbij aan display banners, actiepagina’s, nieuwsbrieven of volledige branded content-campagnes op Hardlopen.nl en de kanalen van Hardlopen.nl. Bekijk hieronder de mogelijkheden om je organisatie of merk te koppelen aan Hardlopen.nl en start een samenwerking met Hardlopen.nl! 

Bekijk de algemene mediakit

Promoot je event via Hardlopen.nl 

De evenementenkalender op Hardlopen.nl is een van de meest bezochte pagina’s en helpt vele duizenden hardlopers in de zoektocht naar de volgende uitdaging. Voor organisatoren is het mogelijk om je evenement gericht via Hardlopen.nl onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. 

Promoot je event

Promoot je bedrijf via Hardlopen.nl

Omdat samen lopen leuker is en ook bedrijven steeds bewuster de kracht van sport opzoeken, delen we ook graag verhalen van bedrijven die hardlopen inzetten om fit en productief te zijn. Hardlopen.nl bied je nu de kans om jullie verhaal te vertellen en ook andere (bedrijven) te inspireren. 

Promoot je bedrijf

Samenwerken met Hardlopen.nl? Neem contact op!

Graag komen we met u in contact om te kijken hoe Hardlopen.nl bij kan dragen aan het bereiken van uw doel. Voor interesse en vragen kunt u contact opnemen met Dennis Weijers via dennis.weijers@atletiekunie.nl of Bram van der Leij via bram.vanderleij@atletiekunie.nl.