Ledenvoordeel

Het team van hardlopen.nl doet er alles aan om jou het beste uit jezelf te laten halen. Dat doen we niet alleen met toffe content en trainingsschema's om jouw doelen te behalen; daarnaast bieden we je ook interessante voordelen en kortingen waar jij als trouw lid van kunt genieten.

Hieronder hebben we de verschillende ledenkortingen voor je opgesomd. Ontdek snel wat er voor jou tussen zit.

E-book looptechniek
Ledenvoordeel E-book looptechniek
Goed nieuws! Voor iedereen die zijn looptechniek wil verbeteren, hebben we een e-book gemaakt. In dit e-book geeft hardlooptrainer Wim Schoots antwoord op de vraag hoe jij zelf jouw looptechniek kan gaan verbeteren.
Bekijk dit ledenvoordeel
E-book voor beginners
Ledenvoordeel E-book voor beginners
Leren hardlopen uit een boek? Zeker wel! Ons E-magazine is een bundeling van superhandige artikelen, weetjes, feiten en tips voor iedere beginnende hardloper.
Bekijk dit ledenvoordeel
10% korting op de Asics collectie bij Running Direct
Ledenvoordeel 10% korting op de Asics collectie bij Running Direct
Runningdirect.nl voorziet iedere hardloper van hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die nodig zijn voor een optimale run. Profiteer van korting op de gehele Asics collectie.
Powered by RunningDirect Bekijk dit ledenvoordeel
10% korting op producten van Blackroll
Ledenvoordeel 10% korting op producten van Blackroll
Blackroll voorziet iedere hardloper van de perfecte hulpmiddelen, tips en diensten voor jouw gezondheid en prestaties. Profiteer van korting op het gehele assortiment met uitzondering van producten in de sale.
Powered by Blackroll Bekijk dit ledenvoordeel
10% korting op Sport Compressiekousen Herzog Medical
Ledenvoordeel 10% korting op Sport Compressiekousen Herzog Medical
Beter en sneller herstellen? Haal nu de Sport Compressiekousen van Herzog Medical in huis en zorg dat je ook tijdens het lopen al bezig bent met je herstel dankzij deze kousen. Reken gemakkelijk je maat uit via de speciale maatapp van Herzog Medical zodat je precies weet welke confectiemaat jij nodig hebt.
Powered by Herzog Medical Bekijk dit ledenvoordeel
10% korting op Herzog Medical Compry Recovery
Ledenvoordeel 10% korting op Herzog Medical Compry Recovery
Beter en sneller herstellen na inspanning? Met de Compry Recovery heb je altijd jouw persoonlijke masseur bij de hand!
Powered by Herzog Medical Bekijk dit ledenvoordeel
20% korting op een recepten abonnement bij De Voedingsacademie
Ledenvoordeel 20% korting op een recepten abonnement bij De Voedingsacademie
Met het recepten abonnement van De Voedingsacademie ontvang je zestig nieuwe recepten in één jaar tijd. Verdeelt over twaalf mooie e-books. Recepten voor makkelijke maaltijden die je energie geven, zonder dat je daar uren voor in de keuken hoeft te staan. En dan in de trant van één keer koken voor twee maaltijden bijvoorbeeld of een ovenschotel die tien minuten voorbereidingstijd vraagt en daarna de oven in gaat. Zodat jij tijd hebt om te relaxen of een rondje te hardlopen. Tussen de recepten door ontvang je elke week een video of blog met praktische voedingstips.
Bekijk dit ledenvoordeel
10% korting op alle Sportymaps
Ledenvoordeel 10% korting op alle Sportymaps
Met een Sportymap vereeuwig jij jouw unieke hardloopprestaties op een hoge kwaliteit en gepersonaliseerde poster. Sportymaps: you sprint, we print!
Powered by Sportymaps Bekijk dit ledenvoordeel
10% korting persoonlijk hardloopschema Rob Veer
Ledenvoordeel 10% korting persoonlijk hardloopschema Rob Veer
Natuurlijk, er zijn heel veel hardloopschema’s beschikbaar. Maar het zou wel heel toevallig zijn als je er eentje vindt die perfect aansluit bij wat jij wilt en kunt. Rob Veer, hardlopen.nl expert, kan dat schema op maat voor je maken.
Powered by Rob Veer Bekijk dit ledenvoordeel
€20,- korting bij FysioRunning: coaching bij een blessure
Ledenvoordeel €20,- korting bij FysioRunning: coaching bij een blessure
FysioRunning is jouw online hardloopcoach bij een hardloopblessure. Na een uitgebreide online screening ontvang je een professioneel advies en een op maat gemaakt hardloopherstelschema van 13 weken.
Powered by FysioRunning Bekijk dit ledenvoordeel
25% korting op een persoonlijk 123-Marathonschema
Ledenvoordeel 25% korting op een persoonlijk 123-Marathonschema
Train met jouw persoonlijk 123-Marathonschema, sta fit aan de start en loop gegarandeerd jouw marathon uit! Uniek is de uitloopgarantie. Loop jij jouw (virtuele) marathon niet uit, dan krijg je jouw bestelbedrag terug.
Powered by 123-Marathonschema Bekijk dit ledenvoordeel
15% korting op het gehele assortiment van Teffinside
Ledenvoordeel 15% korting op het gehele assortiment van Teffinside
Teffinside is de leverancier met het grootste aanbod van teff producten in Europa. Teff is een uniek graansoort die zijn oorsprong in Ethiopië vindt.
Bekijk dit ledenvoordeel
10% korting op producten R2B Store
Ledenvoordeel 10% korting op producten R2B Store
Heb je überhaupt hardgelopen als je het niet hebt getrackt op je telefoon? Je telefoon is vrijwel onmisbaar tijdens het hardlopen. Al dan niet om te weten hoe snel en lang je hebt gelopen, dan wel voor muziek, podcasts of voor de veiligheid. Je telefoon meenemen kan nog wel eens oncomfortabel zijn, want waar laat je je mobiel? R2B Store heeft hiervoor dé oplossing, namelijk een hardloop telefoonhouder. R2B voorziet elk niveau hardloper van de beste kwaliteit hardloopbanden. Profiteer nu van korting op het gehele assortiment hardloopbanden!
Powered by R2B Store Bekijk dit ledenvoordeel
20% collectiviteitskorting bij de Nationale Nederlanden
Ledenvoordeel 20% collectiviteitskorting bij de Nationale Nederlanden
Nationale Nederlanden en de Atletiekunie hebben de handen ineen geslagen voor een fitter en vitaler Nederland. Voor alle leden van de Atletiekunie biedt Nationale Nederlanden 20% collectiviteitskorting op haar aanvullende verzekeringen bij het afsluiten van een Zorg Vrij polis. Zie de website voor meer informatie.
Powered by Nationale-Nederlanden Bekijk dit ledenvoordeel