Fearless 5k

Amsterdam, let's move without limits! Sluit je aan bij onze community Fearless 5K! Of je nu een fervent hardloper bent of nog nooit eerder hebt hardgelopen, de Fearless 5K gaat over samenkomen en vieren wat het voor jou betekent om te bewegen. Het inschrijfgeld gaat naar stichting Project Fearless.

Sluit je aan bij onze allereerste community Fearless 5K op 8 oktober! Het is voor alle leeftijden en alle genders!

Onze Fearless 5K is voor iedereen die onbeperkt wil bewegen, zich goed wil voelen en plezier wil hebben in een oordeelsvrije crew. Je loopt samen met onze Run Club-kinderen en voegt je bij een mengelmoes van enthousiaste hardlopers, 5K-nieuwkomers, vrienden, families en meer. We hebben 3 verschillende starttijden voor degenen die hun grenzen willen verleggen, degenen die er zijn om voor de lol te rennen en voor de 5K-wandelaars.

Jouw inschrijfgeld gaat naar het vormgeven van Fearless Futures voor meisjes en kinderen in Amsterdam en daarbuiten. Je helpt ons de kosten te dekken van onze naschoolse programmas - van skateboarden tot klimaatwetenschap - die allemaal bestaan ​​om kinderen te laten zien dat er ruimte voor hen is om te doen waar ze van houden, precies zoals ze zijn.

Inloop is van 9:00-9:45. We hebben verschillende toegangsmogelijkheden zodat de kosten geen beperkende factor hoeven te zijn! 

Maximaal aantal deelnemers: 200
Inschrijving geopend: woensdag, 23 aug 2023
Inschrijving gesloten: vrijdag, 06 okt 2023
Na-inschrijving toegestaan? Nee

Accommodatie

  • Kleedgelegenheid
  • EHBO-post aanwezig
  • Douches
  • AED aanwezig
  • Bewaakte garderobe
  • Parkeergelegenheid

Contact & locatie

Organisatie: Stichting Project Fearless

Loop jij ook mee?

Zondag, 08 okt 2023

Funrun
Amsterdam

Inschrijving gesloten