Running Experience

Powered by ASICS

Helaas…de Running Experience 2021 is uitgesteld! Wij zien je graag in het voorjaar van 2022 op Papendal! Lees het hele nieuwsbericht.

Je stapt in een dag vol hardloopkennis met workshops en clinics, met inspiratie en nieuwe ontmoetingen. Beleef de Running Experience en laat je verrassen door onze trainers en coaches!

We verwelkomen je graag in de Wereld van Fit & Verantwoord, de Wereld van Presteren & Materiaal en de Wereld van Mentaal & Ontspanning. Hier vind je een aantrekkelijk aanbod van ruim 20 clinics, tests en workshops, die perfect aansluiten bij jouw hardloopervaring. Je gaat naar huis als een betere hardloper. Beter omdat je sneller kan, omdat je verder kan, omdat je iets nieuws hebt geleerd én omdat je met een grotere glimlach gaat hardlopen.

Bekijk hieronder het clinic aanbod per thema en stel je eigen dagprogramma samen! Zien we jou in 2022 op Papendal?

ASICS

Als groot sportmerk heeft ASICS het doel om de loop- en wandelsport te stimuleren en hardlopers zo goed als mogelijk te ondersteunen. ASICS hecht veel belang aan de gezondheid van de mens. Zo luidt ook de slogan van ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".

Workshops toelichting De Wereld van Fit & Verantwoord

Welkom in de Wereld van Fit & Verantwoord. Om te blijven genieten, moet je blijven hardlopen. We staan stil bij jouw motor en hoe je die onderhoudt en versterkt. Clinics die we aanbieden binnen dit thema zijn Hoe voorkom je blessures?, Krachttraining om je lichaam sterker te maken, Hersteltraining na een evenement, Flexibiliteit voor hardlopers, Bootcamp als alternatieve trainingsvorm en Voeding voor hardlopers. Download hieronder meer informatie over de clinics!

Bekijk de clinics en workshops rondom het thema: Fit & Verantwoord.

Calorieën

Workshops toelichting Welkom in de Wereld van Presteren & materiaal

Uitdagende doelen of morgen gewoon beter dan vandaag. Dan moet je je grenzen verleggen; we helpen je graag. Clinics en tests die we aanbieden binnen dit thema zijn Verbeter je techniek d.m.v. loopscholing, Looptechniek; iedere loper is anders, Hoe pak je intervaltraining aan?, Marathonvoorbereiding, Tips en trainingsvormen voor beginnende hardlopers, De maximaaltest, Trainen met hartslagzones; de Zoladztest.

Bekijk de clinics en workshops rondom het thema: Presteren & Materiaal.

RUN SS21 Sunrise Red GC A7 R03173

Workshops toelichting Welkom in de Wereld van Mentaal & Ontspanning

Bewegen is een mentale booster. Soms is het leuk om het net even anders te doen, om jezelf fris te houden met Maak kennis met Mindful Run, Yoga voor hardlopers, Ga van de gebaande paden met Trailrunning, Ademhaling voor hardlopers, Maak kennis met Chi Running.

Bekijk de clinics en workshops rondom het thema: Mentaal & Ontspanning.

Ziekte

Powered by Asics Feel The Difference Tour

Loop jij op de juiste schoen? ASICS laat jou in 20 minuten het verschil voelen tijdens de Feel the Difference Tour. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 80% van alle hardlopers mogelijk op verkeerde schoenen loopt. 62% hiervan heeft nooit advies gekregen. Tijdens de Running Experience krijg jij de kans om een loopanalyse te doen en professioneel advies te krijgen over jouw ideale hardloopschoenen.

Asics logo logotype

Loop zelf een rondje op Papendal Your own Experience

Even een ronde geen clinic, test of workshop? Ontdek wat de Running Experience jou naast de ASICS Feel the Difference Tour nog meer te bieden heeft! Doe mee aan de Hardlopen.nl Strava Challenge, wandel een rondje op Papendal of bezoek de stands van onze partners en suppliers. Het Papendal Hotel & restaurant is ook open voor een kopje koffie of thee.

Evenementenkalender