Hardlopen met collega’s

Houd jij van hardlopen? En wil je dat graag samen met je collega’s doen? Zorg dat het bedrijf waar jij werkt zich aanmeldt voor het programma hardlopen.nl voor bedrijven, dan ontvang jij een ASICS kledingpakket.

Dit is hét moment om samen met jouw collega’s het hardloopavontuur aan te gaan. Samen werk je toe naar een gezond en fit lichaam. Nog leuker wordt het als je ook een (lokale) businessloop uitkiest om met je collega’s naartoe te werken. Door samen te sporten leer je elkaar bovendien op een andere manier kennen en versterk je de onderlinge band. Genoeg redenen om jouw leidinggevende te overtuigen zich aan te melden voor hardlopen.nl voor bedrijven.

Wat houdt het in?

Hardlopen.nl voor bedrijven is een praktisch programma met wekelijkse hardlooptrainingen, gegeven door erkende Atletiekunie trainers. Naast de trainingen op locatie kunnen alle werknemers terecht in een online omgeving voor hardloopschema’s en trainingen. Ook is het mogelijk om een virtueel klassement bij te houden. Daardoor word je vanzelf fanatiek en raak je gemotiveerd om te blijven trainen.

Hardlopen is de ideale sport om samen met collega’s te doen, want iedereen kan het! Het programma hardlopen.nl voor bedrijven is toegankelijk en laagdrempelig. Ook medewerkers die weinig of niet sporten kunnen deelnemen. En omdat je de juiste begeleiding krijgt, ga je met sprongen vooruit. Niveauverschillen tussen collega’s zijn geen probleem, want dankzij het ruime aanbod aan trainingsschema’s kan iedere werknemer trainen op zijn of haar eigen niveau.

Waarom aanmelden?

Onze missie is om heel Nederland in beweging te krijgen. Help jij mee? Als het jou lukt om je leidinggevende te overtuigen zich aan te melden voor het programma hardlopen.nl voor bedrijven ontvang jij een ASICS kledingpakket.

Heb je hulp nodig om jouw leidinggevende te overtuigen? Daar weten wij wel raad mee:

  • Het programma hardlopen.nl voor bedrijven zorgt voor fitte en vitale werknemers.
  • Een betere gezondheid leidt tot minder ziekteverzuim.
  • Na een hardlooptraining ben je productiever en creatiever.
  • Samen hardlopen verbetert de sfeer op de werkvloer.
  • Iedere werknemer ontvangt een hardloopshirt voorzien van de bedrijfsnaam. Een beter visitekaartje kun je je niet wensen!

Hardlopen met je collega's

Word hardloopambassadeur van jouw bedrijf

Bij afname van het programma hardlopen.nl voor bedrijven ontvang je een ASICS kledingpakket.

Meer informatie en aanmelden