Welkom op Hardlopen.nl: het nieuwe platform voor hardlopend Nederland

Dinsdag, 1 maart 2016
Welkom op Hardlopen.nl: het nieuwe platform voor hardlopend Nederland
Zijn goedkope hardloopschoenen net zo goed als dure? Eten en drinken tijdens het hardlopen: moet dat? Is blessurevrij lopen een utopie of kan het echt? Over deze en vele andere onderwerpen lees je vanaf vandaag op het nieuwe platform voor hardlopend Nederland: Hardlopen.nl.

Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot prestatieloper. Tot welke groep jij ook behoort, op Hardlopen.nl vind je informatie die je op weg helpt.

Trainingstips en voedingsweetjes

Op de website lees je artikelen in verschillende categorieën, zoals trainingstips, voedingsweetjes, berichten over hardlopen en gezondheid en over hardloopkleding en -gadgets. In de rubriek Kilometer(vr)eter komt regelmatig een hardloper aan het woord en aan het eind van de maand zetten we een aantal leuke loopevenementen voor de komende tijd in de spotlights.

Van club tot kalender

Loop je liever samen dan alleen? Dat vind je op Hardlopen.nl een club bij jou in de buurt waar je kunt trainen onder begeleiding van deskundige coaches. Op zoek naar een evenement bij jou in de buurt? Dat vind je in de hardloopkalender, het meest complete overzicht van hardloopevenementen in Nederland.

Hardloopapp

Vanaf vandaag is de betaversie van Hardlopen.nl online. We zijn nog volop bezig met het doorontwikkelen van de website, onder andere met het bouwen van een geweldige hardloopapp die gekoppeld is aan dit platform en die onder meer audio coaching biedt zodat je straks echt fijn en verantwoord kunt trainen. Blijf Hardlopen.nl de komende tijd dus goed in de gaten houden!

Reageren?

Wil je reageren? We ontvangen graag feedback! Mail ons via [email protected].

Hardlopen.nl is powered by Atletiekunie en Arko Sports Media.

Foto: Shutterstock

Apps