Uitdaging: trainingsinspiratie met de opdrachtenkaart

Vrijdag, 7 mei 2021
Uitdaging: trainingsinspiratie met de opdrachtenkaart

Zonder hardloopevenementen of concreet doel om voor te trainen, kan het lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Met deze opdrachtenkaart heb je altijd een reden om op pad te gaan!

Variatie houdt het hardlopen leuk. De opdrachtenkaart helpt daarbij en biedt trainingsinspiratie wanneer je het zelf even niet meer weet. Bovendien motiveert het om met een concreet doel de deur uit te stappen en geeft het voldoening wanneer je deze af kunt kruisen. Met de opdrachtenkaart ben jij de komende tijd verzekerd van eindeloos hardloopplezier!

Hoe werkt het?

Op de opdrachtenkaart vind je verschillende opdrachten die je hardlopend kunt uitvoeren. Zo vragen we je bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een brug, een rondje te lopen bij zonsopkomst of onderweg afval te rapen. Iedere keer dat het je lukt om een opdracht te volbrengen, kun je deze afkruisen op de kaart. In welke volgorde je dat doet, maakt niet uit.

Een opdracht volbracht of zelfs volle kaart?! Deel het op social media! Wie weet hoeveel andere lopers je daardoor van de bank af trekt…

5 kilometer