Uitdaging: Lopen op 28 locaties

Donderdag, 1 april 2021
Uitdaging: Lopen op 28 locaties

De hardloopuitdaging van deze maand doen we samen op afstand! Lukt het om op 28 locaties verspreid door Nederland te lopen?

In je eentje wordt het lastig om in 4 weken tijd op 28 verschillende locaties te lopen, dus samenwerken is belangrijk. Iedere week delen we 7 nieuwe foto's. Nu is het aan jullie om de locatie te achterhalen en daar een rondje hard te lopen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat op iedere locatie minimaal één iemand heeft gelopen. Door de krachten van alle hardlopers in Nederland te bundelen, hopen we zo alle locaties af te kunnen strepen.

Hoe doe je mee?

De eerste uitdaging zit hem in het raden van de juiste locatie. Op iedere foto is een andere locatie afgebeeld. Herken jij waar in Nederland de foto is genomen? Deel jouw ideeën over de locatie met andere lopers onder de wekelijkse Instagrampost die we online plaatsen. Samen kun je zo achterhalen op welke locaties gelopen dient te worden. Of jij daadwerkelijk degene bent die met loopschoenen naar de bestemming afreist, dat bepaal je natuurlijk zelf.

Is het je gelukt om een locatie te vinden? Dan ontvangen we graag een foto als bewijs! Deel je foto op Instagram en tag @hardlopennl in je bericht. Deze pagina zullen we regelmatig updaten, zodat je weet welke locaties al volbracht zijn en op welke locaties nog gelopen moet worden. Succes!

Locaties week 1

Bron: indebuurt.nl
Bron: loopmeesters
✔ Reynold Zuil in Utrecht
✔ Henk Bevelander in Den Bosch
✔ Japke in Sneek

Locaties week 2

Bron: wikipedia
Bron: wandel.nl
Bron: Allard Bijlsma
✔ Anouk Renneberg in Schoorl

Locaties week 3

✔ Irm in Arnhem
✔ Ilona in Zaltbommel
✔ Sasha bij uitkijktoren Hulzenberg

Locaties week 4

Holland.com
✔ Henk in Bergen op Zoom
✔ Erwin in Rotterdam
✔ Chrissy op Texel