Train met je vrienden op Flevonice obstaclerun parcours

Zaterdag, 24 juni 2017
Train met je vrienden op Flevonice obstaclerun parcours
Doe jij graag aan obstacleruns? Flevonice in Biddinghuizen heeft een permanent parcours waar je voor obstacleruns kunt trainen. Dit uitdagende parcours kent meer dan 30 obstakels! Ook leuk om een keer met vrienden of collega's te doen.

Voor een obstaclerun is het toch anders voorbereiden dan op een gewone hardloopwedstrijd. In je standaard trainingsrondje zul je meestal niet allerlei klimwanden, tijgerbanen en andere obstakels tegenkomen. Flevonice heeft daar iets op gevonden: een permanent parcours als ideale trainingslocatie voor obstacleruns.

Stormbaan

Het obstaclerunparcours van Flevonice is gebaseerd op een marinestormbaan. Wat kun je verwachten? Veel modder, autobanden, klimwanden tot 3 meter hoog, tijgerbanen door de modder en een half pipe. Je komt op het parcours ruim 30 obstakels tegen. Bij een groot deel daarvan moet je ook door het water. Je houdt het dus zeker niet droog!

Kies je afstand

Ook leuk: je kunt op het obstaclerunparcours zelf je afstand kiezen. Je hebt de keuze uit een 3 km, 6 km of 9 km lang parcours. Ben je na een rondje nog niet moe dan kun je hetzelfde parcours nog een keer afleggen.

Teambuilding

Het parcours van Flevonice is ideaal als trainingslocatie, maar het is ook erg geschikt voor teambuilding met vrienden of collega's. Bij veel obstakels heb je elkaar echt nodig om verder te komen. Door die samenwerking versterk je je team en heb je ook nog een leuke middag.

EK Obstacle Run

Komende week wordt van 30 juni tot 2 juli de OCR European Championships gehouden: het EK Obstacle Run. Echte diehards uit heel Europa komen dan een extra zwaar parcours trotseren. Er hebben zich al ruim 1500 deelnemers uit 27 landen ingeschreven voor dit kampioenschap. Op zondag kun je dit speciale EK-parcours zelf ook lopen tijdens de Open Course.

Meer info: Flevonice.nl