Rennen, doneren en nomineren voor het Rode Kruis: doe je mee?

Woensdag, 20 mei 2020
Rennen, doneren en nomineren voor het Rode Kruis: doe je mee?
Wereldwijd een groot succes en nu ook als challenge beschikbaar in de Global Running Day Club. Bij deze challenge loop je 5 km hard, doneer je €5 aan het Rode Kruis en nomineer je 5 anderen om hetzelfde te doen.

Wie zich inschrijft voor de challenge is lekker in beweging én steunt het Rode Kruis. Het Rode Kruis ondersteunt mensen die getroffen zijn door het coronavirus met praktische en psychosociale hulp. Zij doen dat door zorginstellingen en huisartsen in Nederland en op de Nederlandse eilanden in de Cariben te helpen. Champ verzamelt alle giften en doneert het hele bedrag (100%!) op 4 juni – de dag ná Global Running Day – in één keer aan het Rode Kruis. Je kan natuurlijk ook gewoon rechtstreeks aan het Rode Kruis doneren.

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor de challenge via de Global Running Day Club in de Champ App.
  2. Ren 5 km op een moment dat het jou uitkomt en maak een foto van je hand met gespreide vingers.
  3. Doneer €5 via Champ of rechtstreeks via het Rode Kruis. Als je via Champ doneert, ontvang je zelf €5 sporttegoed!
  4. Nomineer 5 andere via social media om hetzelfde te doen. Hoe? Deel jouw foto op instagram en tag 5 vrienden op elke vinger van je hand. Gebruik ook de hashtags #globalrunningdayclub #ren5doneer5nomineer5

Doe jij mee aan deze challenge? Schrijf je in via de button in de Global Running Day Club! Zo loop je met een doel en kun je, vrienden die normaal niet hardlopen, met een reden uitdagen.

Global Running Day Club

Op 3 juni 2020 is het Global Running Day! Over de hele wereld trekken mensen de hardloopschoenen aan om in beweging te komen. Het maakt niet uit hoe snel je rent of hoe ver je gaat. Als je maar in beweging komt. Sluit je nu al aan bij de online Global Running Day Club in de Champ App. Een gratis online hardloopclub waar je mee kan doen aan leuke challenges. En waar je sporttegoed verdient als je lekker in beweging komt en anderen inspireert om dat ook te doen. Meld je vandaag (gratis!) aan via deze link!