Op welke onbekende plek loop jij deze zomer?

Dinsdag, 5 juli 2022
Op welke onbekende plek loop jij deze zomer?

De zomervakantieperiode breekt weer aan! Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland op vakantie gaat, het is altijd leuk om de omgeving te verkennen. Ga jij de uitdaging aan?

Hardlopen kan je doen waar en wanneer je maar wilt. Oók op vakantie dus! Of jouw reis deze maand naar het buitenland gaat of je gewoon in Nederland blijft, je hardloopschoenen kunnen natuurlijk niet ontbreken in je vakantiekoffer. Hardlopen is namelijk de ideale manier om een nieuwe omgeving te verkennen.

Ga jij de uitdaging aan?

Met de hardlopen.nl-challenge van juli dagen we je uit om in een voor jou onbekende omgeving te lopen. Heb je de challenge volbracht? Upload je hardloopactiviteit via Strava en stuur ‘m in via de website. Als lid van hardlopen.nl maak je kans op een paar ASICS hardloopschoenen.

Zo pak je het aan

Lopen in een onbekende omgeving kan uitdagend zijn. Stippel van tevoren een route uit en upload deze op je hardloophorloge óf laat je leiden door de omgeving. Bang om te verdwalen? Gebruik dan de trackback-functie op je horloge om weer bij je beginpunt te komen of neem je telefoon mee om een route terug te plannen.

Maak kans op ASICS hardloopschoenen

Ga de uitdaging aan!

Iedere maand dagen we je uit met een nieuwe hardloopchallenge.

Doe mee met de juli-challenge
10 kilometer 5 kilometer Hardlooproutes Motivatie