Ontdek jouw favoriete stad samen met een lokale hardloopgids!

Vrijdag, 10 juli 2020
Ontdek jouw favoriete stad samen met een lokale hardloopgids!
Hoe kun je een stad beter verkennen dan hardlopend? Met de hardloopgids van RunningTours.Net krijg je er zelfs nog een lokale kenner bij. De hardloopgids wijst je de weg en laat je alle bijzondere plekken van de stad zien. Wij geven je zes redenen waarom je dit zeker niet mag missen!

1. Je vermijdt de drukte en loopt op de mooiste plekken

De hardloopgids weet het beste waar en wanneer je in zijn stad kunt hardlopen om de mooiste plekjes te ontdekken maar tegelijk de drukte te vermijden. Bovendien doe je de running tour alleen met de gids of in een klein groepje.

2. Je rent met een enthousiaste local

Hardloopgidsen delen dezelfde passie. De liefde voor het hardlopen. Zij genieten ervan om met jou door hun stad of over de mooiste groene paden te lopen. Jij bepaalt het tempo. Vooraf spreek je af welke afstand je gaat lopen. Maar bereid je voor op de vraag van de gids, zullen we nog een extra kilometer eraan plakken? Wij weten zeker dat je volmondig ja zal antwoorden!

3. Twee in één: Workout en sightseeing

Tijdens een running tour verbrand je lekker veel calorieën, terwijl je onderweg voldoende tips krijgt om die op een lekkere manier met lokale lekkernijen aan te vullen. De tour is actiever doordat je al rennend uitleg krijgt, een grotere afstand aflegt en de stops korter zijn dan bij een reguliere stadstour.

4. Aangepast aan jouw wensen

Omdat je een running tour vaak alleen met je reisgenoot doet, kun je de tour aanpassen aan jouw wensen. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoever je wilt lopen. Ben je al eerder in de stad geweest? De gids kan altijd de route op jouw wensen aanpassen. Bovendien zijn Running Tours het hele jaar door te boeken.

5. Familievriendelijke activiteit

Een running tour kun je met het hele gezin doen. Geef bij de boeking aan wat de samenstelling van de groep is. In sommige steden kunnen deelnemers ook op de fiets mee. Zo kan iedereen aan de running tour meedoen.

6. De beste tips en de leukste foto stops

Je hardloopgids doet zijn uiterste beste om je een leuke activiteit te bezorgen waar je ook achteraf nog profijt van hebt. Onderweg kunnen er uiteraard voldoende foto’s gemaakt worden. Bovendien krijg je tips over dat net geopende barretje of dat leuke zaakje aan de rand van het centrum waar de andere toeristen geen weet van hebben.

Wil je deze zomer Nederland verkennen? Kijk hier voor de running tours in eigen land. Je kunt een stad en/of trail running tour boeken in Amsterdam, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam en op de Veluwe.

Win een running tour in Nederland

In samenwerking met RunningTours.Net mogen wij 6 running tours in Nederland weggeven. Laat via dit formulier weten in welke stad jij een running tour zou willen doen. De winnaars worden op 14 juli bekendgemaakt.