Hoe lang kun jij het tempo van Abdi Nageeye volgen?

Donderdag, 12 oktober 2017
Hoe lang kun jij het tempo van Abdi Nageeye volgen?
Zondag loopt Abdi Nageeye de TCS Marathon Amsterdam. Ben je benieuwd op wat voor tempo hij loopt tijdens een marathon? Kom dan vrijdag 13 oktober of zaterdag 14 oktober naar de Marathon Amsterdam Expo en ga de uitdaging aan met het NN Running Team.

Abdi Nageeye gaat zondag in Amsterdam voor een toptijd. Hij mikt op een tijd onder de 2.09 uur. Dat zou een persoonlijk record betekenen, want de in Somalië geboren atleet heeft nu 2.09.34 uur staan. Die tijd liep hij dit jaar tijdens de NN Marathon Rotterdam in april. Dat was een verbetering van bijna een minuut.

20 km / u

De gemiddelde snelheid van Abdi tijdens een marathon ligt op 20 km / u. Dat klinkt snel, maar hard is dat echt? De drie fanatieke hardlopers Roos, Sophie en Arno probeerden het uit in een duel met Abdi:

Ga de uitdaging aan!

Wil je ervaren hoe dat het is om het tempo van Abdi te lopen? Dat kan op de Marathon Amsterdam Expo in de Sporthallen Zuid bij de stand van Nationale Nederlanden. Hoe lang kun jij met Abdi of de andere atleten van het NN Running Team meelopen? Ga de uitdaging aan!

Meer info: NN Running Team

Marathon